ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρολάν Γκαρός: Στα προημιτελικά ο 100αρης Τζόκοβιτς! (vid)

Ξεπέρασε το εμπόδιο του Καμ Νόρι στο Παρίσι σε straight sets και έγραψε ξανά ιστορία

Ο θρυλικός Σέρβος, Νο.6 στον κόσμο, «υπέταξε» τον 29χρονο Βρετανό (Νο.81) με 6-2, 6-3, 6-2 σε 2 ώρες και 14 λεπτά και έφτασε τις 100 νίκες στο Roland Garros (100-16 το ρεκόρ του)! Είναι, μάλιστα, μόλις ο δεύτερος στην ιστορία που τα καταφέρνει, μετά τον «βασιλιά» του Παρισιού Ράφα Ναδάλ (112).

Ο Νόλε πέρασε για 16η διαδοχική φορά (!) στα προημιτελικά της διοργάνωσης και έχει τώρα πολύ μεγάλο ραντεβού με τον Σάσα Ζβέρεφ, Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη!

O Tζόκοβιτς, τρεις φορές νικητής στο Παρίσι, δείχνει πολύ καλύτερος τον τελευταίο καιρό και είναι βέβαιο ότι πήρε μεγάλη ώθηση με την κατάκτηση του 100ού τίτλου του στη Γενεύη, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Roland Garros.

Μέχρι τώρα, βέβαια, δεν έχει δοκιμάσει ιδιαίτερα τις δυνάμεις του και το ματς με τον 28χρονο Γερμανό θα είναι σίγουρα ένα πολύ γερό τεστ! Στο head to head, πάντως, προηγείται με 8-5.

Ο 38χρονος τενίστας κυνηγάει στο Παρίσι τον 25ο Grand Slam τίτλο του και ενδεχομένως να χρειαστεί να λυγίσει όλο το Top 3 για να τα καταφέρει!

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση