ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Πάφος: Η προϊστορία... «κουνάει σεντόνι»!

Η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά της ομώνυμης ομάδα της πόλης

Με τον Ερυθρό Αστέρα θα κοντραριστεί η Πάφος, για το τελευταίο βήμα πριν την είσοδο στη League Phase του Champions League. Την τεχνική ηγεσία των Σέρβων αναλαμβάνει ο γνώριμος μας, Βλάνταν Μιλόγιεβιτς.

O 55χρονος τεχνικός επέστρεψε στους "ερυθρόλευκους" στα μέσα της σεζόν 2023-2024, έχοντας προηγουμένως υπηρετήσει την ομάδα από το 2017 έως το 2019.

Η διαδρομή του Μιλόγιεβιτς στην προπονητική του καριέρα, καταγράφονται τρεις κυπριακές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός κατηφόρισε στο νησί μας πρώτη φορά για την Ομόνοια (2015-2016), μετά από χρόνια ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ (2022-2023), ενώ λίγο πριν επαναπατριστεί για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα, έγινε κάτοικος Λεμεσού, εκπροσωπώντας τον Απόλλων.

Μέσα σε αυτή τη «κυπριακή» του πορεία ο Μιλόγιεβιτς αναμετρήθηκε σε συνολικά 5 αναμετρήσεις με την Πάφο.

Κατά το παρελθόν λοιπόν, στις μάχες ανάμεσα σε Πάφο vs Μιλόγεβιτς, η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά της ομώνυμης ομάδα της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, οι Παφίτες μετρούν 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα κόντρα στα "κυπριακά" σύνολα του Μιλόγιεβιτς, όλα τα παιχνίδια στο πλαίσιο του πρωταθλήματος:

 

Στο στρατόπεδο της Πάφου, στόχος είναι οι ισορροπίες να μην αλλάξουν και με το πέρασμα των διπλών αναμετρήσεων με τον Ερυθρό Αστέρα. Απώτερος σκοπός, η ομάδα να ξεπεράσει το τελευταίο εμπόδιο και να βρεθεί ανάμεσα στα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Χορηγοί αποστολής: MEGABET PLUS και τα συμπληρώματα διατροφής PHARMALEAD  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Σεντόνι αγάπη μου...

Πάφος: Σεντόνι αγάπη μου...

Ο μαέστρος Καρσέδο, τα όνειρα που παίρνουν σάρκα και οστά και η μεγαλύτερη «νίκη» των ιδιοκτητών της Πάφου
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.