Γιάννης Θεοδωρίδης
Σε ρυθμούς... Deadline Day κινείται η σημερινή ημέρα, με τις ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος να αναζητούν τις τελικές πινελιές που θα ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους. Ανάμεσα σε αυτές και η Πάφος FC, η οποία έχει στρέψει όλη την προσοχή της στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β΄.
Ο βασικός στόχος της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης είναι να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα πλαισιώσει την υφιστάμενη τριάδα των στόπερ, η οποία απαρτίζεται από τους Νταβίντ Λουίς, Νταβίντ Γκολντάρ και Σάμι Μαέ. Με δεδομένο το επιβεβαρωμένο πρόγραμμα και τις αυξημένες υποχρεώσεις, ένεκα και του Conference League, η προσθήκη μίας επιπλέον ποιοτικής επιλογής στα μετόπισθεν θεωρείται απαραίτητη για να προσθέσει βάθος (θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις).
Επί τούτου οι διεργασίες είναι έντονες. Το τελευταίο βρέθηκαν στο μικροσκόπιο των «γαλάζιων» αρκετές περιπτώσεις, όπως αυτή του Ενσιάλα της Ρέιντζερς, ενώ παράλληλα έριξε ματιές στην αγορά της Ιταλίας, αναζητώντας τον εκλεκτό που πληροί τα αγωνιστικά και ηλικιακά κριτήρια.
Πλέον, ο χρόνος πιέζει και εφόσον η διοίκηση της Πάφου αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού από σύλλογο του εξωτερικού, η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί οριστικά μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα, οπότε και εκπνέει η διορία. Οι διεργασίες έχουν χτυπήσει «κόκκινο», με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για το αν θα επιτευχθεί συμφωνία.


























