ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Ομόνοια: Περνά από MRI ο Κίτσος

Η τελευταία εξέλιξη με τον Ελλαδίτη και το μεταγραφικό πλάνο που αλλάζει

Παντελής Παντελή

Παντελής Παντελή

Μελανό... σημείο της χθεσινής νίκης της Ομόνοιας κόντρα στον Άρη ήταν η αποχώρηση του Φώτη Κίτσου με πρόβλημα τραυματισμού στο 29ο λεπτό.

Ο Ελλαδίτης ένιωσε ενοχλήσεις κοντά στο γόνατο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Σήμερα θα υποβληθεί σε εξέταση MRI, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, καθώς και το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των Πρασίνων.

Εξέλιξη που ίσως επηρεάσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πρασίνων, αφού με τον Χαμάς να έχει αποχωρήσει και τον Κίτσο να είναι πιθανό να λείψει για κάποιο καιρό ίσως γίνει κίνηση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ναι μεν μπορεί ο Οντουμπάτζο να βοηθήσει, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να είναι μόνιμη λύση σε εκείνη τη θέση.

Θυμίζουμε ότι προηγήθηκε και ο σοβαρός τραυματισμός του Αγκουζούλ και η ομάδα εξετάζει κάποιες επιλογές για στόπερ, επομένως ίσως γίνει κίνηση για την κάλυψη και των δύο θέσεων.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Φώτη Κίτσου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: One… Mmaee Show!

Ομόνοια: One… Mmaee Show!

Καυτός ο Μαροκινός, απλοί και αποτελεσματικοί οι Πράσινοι που φωνάζουν για πρωτάθλημα
Παντελής Παντελή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ