

Παντελής Παντελή
Η Ομόνοια ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής κρίσιμης ρεβάνς με τη Βόλφσμπεργκερ στο ΓΣΠ (28/8, 19:00).
Στόχος δεν είναι άλλος από την ανατροπή και την πρόκριση στη League Phase του Conference League, με το «τριφύλλι» να είναι αποφασισμένο για νίκη.
Η παρουσία του κόσμου κρίνεται κομβική, καθώς με τη στήριξη και την ενέργεια της εξέδρας, η Ομόνοια μπορεί να πάρει την ώθηση που χρειάζεται για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Βόλφσμπεργκερ.
Σήμερα στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Χένινγκ Μπεργκ, ενώ στις 18:30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο «Ηλίας Πούλλος».
Πάντως δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά ο Νορβηγός τεχνικός. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι το αν διατηρήσει τον Μάριτς στο αρχικό σχήμα, ή προτιμήσει τον Κούσουλο που τα παέι πολύ καλά μέχρι τώρα.
Άπαντες όμως θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, καθώς είναι ένα απαιτητικό ματς, με τους Πράσινους να βλέπουν μόνο... ανατροπή και πρόκριση.
Χορηγοί αποστολής: MEGABET PLUS και τα συμπληρώματα διατροφής PHARMALEAD