Μεγάλος άτυχος αποδείχθηκε ο Φώτης Κίτσος για την Ομόνοια, καθώς όπως ενημέρωσε το τριφύλλι ο παίκτης υπέστη πλήρης ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και ρήξη έξω μηνίσκου, επομένως αναμένεται να μείνει 9-12 μήνες εκτός δράσης.
Πρόκειται για ένα σοβαρό πλήγμα για την Ομόνοια σε κομβικό σημείο της σεζόν, καθώς ο Κίτσος αποτελούσε βασική επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η απουσία του έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη αποχώρηση του Χαμάς, περιορίζοντας σημαντικά τις διαθέσιμες λύσεις στη συγκεκριμένη θέση.
Από πλευράς πρασίνων το νεότερο που προκύπτει είναι πως η ομάδα κινείται για μεταγραφή αριστερού μπακ, καθώς η ανάγκη για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση είναι αρκετά μεγάλη.
Μάλιστα η ομάδα προγραμματισμού έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες και δεν αποκλείεται να υπάρχει άμεσα εξέλιξη με μεταγραφή για την συγκεκριμένη θέση, καθώς μπαίνουμε και στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.





























