Σε ρυθμούς νέας σεζόν μπαίνει η Ομόνοια, καθώς αύριο και το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά τεστ, με την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ να ξεκινά επίσημα την καλοκαιρινή της προετοιμασία.
Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου το «τριφύλλι» θα μεταβεί στην Κυπερούντα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ στις 29 του μήνα θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο στην Πολωνία, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουλίου.
Στο πλαίσιο της παραμονής τους στην Πολωνία, οι «πράσινοι» θα δώσουν φιλικές αναμετρήσεις απέναντι στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, την Κορόνα Κιέλτσε και τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ προγραμματίζεται ακόμη ένα φιλικό μετά την επιστροφή στην Κύπρο, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το φιλικό με την Κορόνα, όπου η Ομόνοια θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον πρώην ποδοσφαιριστή της, Μάριους Στεπίνσκι, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να διεξαχθεί με παρουσία φιλάθλων, λόγω της μικρής απόστασης του γηπέδου της Πολωνικής ομάδας από το προπονητικό κέντρο που θα κάνουν προετοιμασία οι πράσινοι.





























