ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζητείται τυλιχτής σε σουβλατζίδικο με μισθό… 3.600 ευρώ τον μήνα

Πού αλλού; Στη Μύκονο φυσικά!

Με σημαντικές ελλείψεις φαίνεται ότι ξεκίνησε η φετινή τουριστική σεζόν σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, πανσιόν και εστιατόρια, την στιγμή, μάλιστα, που προβλέπεται ότι θα σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ.

Μάλιστα, η δυσκολία εύρεσης εργαζόμενων, σε συνδυασμό με το αυξημένο κόστος διαμονής σε πολλούς τουριστικούς προορισμούς, φτάνει τους επιχειρηματίες στο σημείο να αναζητούν τυλιχτές για σουβλατζίδικα με μισθό… άνω των 3.500 ευρώ!

Συγκεκριμένα στις Κυκλάδες και ειδικά στη Μύκονο υπάρχει μια αγγελία από σουβλατζίδικο όπου ζητά τυλιχτή με ελάχιστη εμπειρία 24 μηνών και αμοιβή 3.600 ευρώ (10 ευρώ την ώρα). Μάλιστα αναφέρει πως η αμοιβή είναι συζητήσιμη, που σημαίνει πως αφήνει «παράθυρο» και για μεγαλύτερες απολαβές.

Αναλυτικά αναφέρει η αγγελία που αφορά την εργασία στην Μύκονο:

 

«Τυλιχτής με εμπειρία ζητείται για εστιατόριο με σουβλάκι στη Μύκονο και αποδοχές 10 ευρώ την ώρα, αμοιβή 3.600 ευρώ, συζητήσιμη, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 24 μήνες, 12:00-22:00» αναφέρει η αγγελία, χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω πληροφορίες αναφορικά με σίτιση και διαμονή.

Ψήστης με μισθό 2.000 ευρώ στο Κουφονήσι

Στο Κουφονήσι ψάχνουν επίσης ψήστη και δίνουν μισθό 2.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση