ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Yves Saint Laurent: Προφυλακτικά... πολυτελείας

Ο οίκος μόδας σπάει τα ταμπού και δίνει το δικό του μήνυμα υπέρ της πρόληψης

Λάτρης της πολυτέλειας και της υψηλής ραπτικής ακόμα και στις πιο προσωπικές σας στιγμές; Ο οίκος μόδας Yves Saint Laurent έρχεται να δώσει την λύση λανσάροντας την δική του σειρά… προφυλακτικών.

Με εξαιρετικά κομψά περιτυλίγματα και συσκευασίες στο χρώμα του χρυσού και του μαύρου ή στο μοτίβο του λεοπάρ και του ασπρόμαυρου, ο οίκος μόδας σπάει τα ταμπού και δίνει το δικό του μήνυμα υπέρ της πρόληψης, της προστασίας και του ασφαλούς σεξ.

Τα προφυλακτικά Yves Saint Laurent είναι κομμάτι ενός ιδιαίτερα ανατρεπτικού πρότζεκτ του οίκου που ονομάζεται « Love Affairs».

Και επειδή – κατά πολλούς- ηδονή είναι η προσιτή πολυτέλεια, τα «στυλάτα» προφυλακτικά στοιχίζουν περίπου 2 ευρώ το ένα και είναι δυνατόν να αγοραστούν με μια απλή επίσκεψη στο e shop του οίκου.

Πάντως το εγχείρημα αν και εντυπωσιακό δεν είναι καινοτόμο αφού δεν είναι η πρώτη φορά που οίκος μόδας λανσάρει τα δικά του προφυλακτικά. Ενδεικτικά τα τρία τελευταία χρόνια προφυλακτικά έχουν κυκλοφορήσει τόσο από τον οίκο Alexander Wang όσο και από τον Marc Jacobs.

Πηγή: skai.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X