ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπάρχει ένα επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης» που δεν παίζεται σε επανάληψη!

Πρέπει να έρθει η συντέλεια του κόσμου για να σταματήσουν οι επαναλήψεις της σειράς

Πιστεύουμε βαθιά μέσα μας πως θα πάρουμε πτυχίο (και ξέρετε αυτό δεν θα συμβεί στο άμεσο μέλλον), θα αλλάξουμε δεκαετία, θα γεράσουμε και θα παρακολουθούμε ακόμα στον ΑΝΤ1 το Κωνσταντίνου και Ελένης. Πρέπει να έρθει η συντέλεια του κόσμου για να σταματήσουν οι επαναλήψεις της σειράς.

Για να πούμε την αλήθεια μας βέβαια, το Κωνσταντίνου και Ελένης ανήκει στις σειρές που δεν μας χαλάει καθόλου να βλέπουμε ξανά και ξανά χωρίς να βαριόμαστε. Ίσως φταίει ότι μεγαλώσαμε μαζί με Κατακουζήνα και γκαρσόνα ή ίσως γιατί ακόμα και μέχρι σήμερα ταυτιζόμαστε με τις ατάκες, όπως η ακόλουθη.

Και ενώ έχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές τα επεισόδια, υπάρχει ένα που ο ΑΝΤ1 έχει επιλέξει να μην προβάλλει ποτέ ξανά στην τηλεόραση. Πρόκειται για το 46ο επεισόδιο, δηλαδή το τελευταίο της επιτυχημένης σειράς, που έχει τίτλο «Η τελευταία ημέρα του κόσμου».

Το επεισόδιο αυτό δείχνει την έλευση του 2000 (είκοσι χρόνια πίσω Παναγία μου) και ο λόγος που το κανάλι του Αμαρουσίου δεν το προβάλλει είναι για να μην προδίδεται στις επαναλήψεις η ηλικία της σειράς, λες και δεν έχουμε μάθει πια τα επεισόδια. Από την άλλη, δοξάζουμε που έχουμε το ίντερνετ, μιας και το επεισόδιο είναι ανεβασμένο στο Youtube και έχει πάνω από 700.000 views.

Πηγή: neopolis.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X