ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χρόνια πολλά χωρκανέ»... έπρεπε να το κουνήσει η «Παφίτισσα» Shakira στο πάρτι!

Πάρτε το αλλιώς και ίσως σωθούμε...

Όσο και να χλευάζουμε την κατάσταση με την Shakira και τον Μαλαισιανό εγκληματία, αγαπημένοι μου, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι ζούμε μεγάλες στιγμές.

Ο ''χωριανός'' Low Taek Jho, είχε τα γενέθλια του χθες. Κλοτσούμε την τύχη μας καλέ! Αν δεν κάναμε τόσο μεγάλο θέμα για κάποια ''μικρό-εγκλήματα'' που έκανε θα ήταν στην Κύπρο τώρα. Όχι μόνος του φυσικά... Θα γινόταν η Κύπρος μας πόλος έλξης για όλους του celebrities και εκατομμυριούχους.  

Σκεφτείτε το λίγο... δεξίωση στο «Trikkis Palace» με όλα τα μεγάλα ονόματα. Πρώτη-πρώτη η χωριανή μου η Shakira, από την Πάφο με τον Πικέ. Η «κολλητή» του Jho, Paris Hilton, θα ήταν υπεύθυνη για την διοργάνωση του πάρτι, όπως μόνο αυτή ξέρει. Ο Λέο, θα άφηνε για λίγο τα Όσκαρ και τον αγώνα για το κλίμα και θα έμπαινε στο χορό για τον Jho, μην ξεχνάτε του έκανε δώρο και έναν πανάκριβο πίνακα, μπορεί να έφερνε μαζί του και την μικρή Γκρέτα, φτάνει να μην ήταν καλεσμένος ο Τραμπ φυσικά.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι θα αναλάμβανε η Shakira, εννοείτε, θα κουνούσε την λεκάνη όλο το βράδυ μέχρι να «ξεβιδωθεί». VIP καλεσμένοι σε βασιλικό θρόνο ο Προκαθήμενος της εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β΄, και δίπλα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Θα έπαιρνε και τις κόρες του φυσικά, άλλωστε αυτά τα πάρτι είναι το φόρτε τους, έτσι βρίσκουν το «Inner piece» τους και κατατροπώνουν τους haters. Λέτε να ερχόταν και ο Σαουδάραβας κολλητός του Προέδρου μας; Ελπίζω να έχει καλό seating arrangement να κάτσουν μαζί να θυμηθούν τα εξωτικά ταξίδια που έκαναν μια φορά και ένα καιρό.

Ευτυχώς που δεν είναι και νηστείες για να μπορέσει να το ευχαριστηθεί ο Αρχιεπίσκοπος μας. Όλο νηστεία και προσευχή δεν κάνει καλό στην υγεία, πρέπει να ξεδίνει και λίγο ο άνθρωπος.

Το πάρτι θα είχε φιλανθρωπικό σκοπό, ο καθείς ό,τι μπορεί για την «ιερατική σχολή». Τα χρήματα θα προσφέρει με ευλάβεια και ευγνωμοσύνη ο αγαπημένος ''χωριανός''. Για όσους δεν το γνωρίζουν αυτό ονομάζεται εταιρική κοινωνική ευθύνη, είναι μια προσφορά μιας εταιρίας στο κοινό, με αυτό τον τρόπο χτίζουν φήμη και... γλιτώνουν και φόρους!

Για τους ποδοσφαιρόφιλους, ρε παιδιά, δεν σκεφτήκατε το ενδεχόμενο, ο παίχτης ο Πικέ, να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε ομάδα της Κύπρου σε κάποια φάση της ζωής του; Τα χωράφια τα ξέρει βρέθηκε ξανά στο ΓΣΠ.

Μην ξεχνάτε και το Olivewood, όχι Νίκολας Κέιτς, είπαμε από Λέο και πάνω...

Γενικά καταλάβατε τι θέλω να πω. Ας αφήσουμε τις ιδιοτροπίες ζούμε κοσμοϊστορικές στιγμές και κολλάμε σε μικροπράγματα. Δώσε Πρόεδρε τα διαβατήρια αβέρτα βάλε και τον Αρχιεπίσκοπο να τους μαζεύει τα λεφτά που την άλλη, έτσι στήνονται οι επιχειρήσεις τι startup και πελλάρες... Λέω εγώ τώρα... Χρόνια πολλά ''χωριανέ'' και άστους να λένε...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση