ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οργίασε» το Twitter - Χαμός στο αμερικανικό debate για μια... μύγα! (pics)

Αφού έλειπε η ένταση μεταξύ των υποψηφίων, έκανε τη δουλειά μια μύγα!

Το debate των υποψήφιων αντιπροέδρων στις αμερικανικές εκλογές 2020 δεν θύμιζε σε τίποτα τη γεμάτη ένταση τηλεμαχία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Τζο Μπάιντεν, αφού Μάικ Πενς και Καμάλα Χάρις κράτησαν χαμηλούς τόνους.

Ωστόσο, έχει γίνε viral τις τελευταίες ώρες η μύγα που «βολεύτηκε» στο κεφάλι του υποψήφιου αντιπροέδρου του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικ Πενς, την ώρα της τηλεμαχίας.

Η μύγα κάθισε για πάνω από δύο λεπτά στο κεφάλι του Πενς και τα τρολ στο Twitter δεν άργησαν να έρθουν.

Κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, η Χάρις και η ομάδα της γνώριζαν ότι τα διπλά στάνταρ στα οποία υπόκεινται οι γυναίκες σε σύγκριση με τους άνδρες - συμπεριλαμβανομένου του αυξημένου ελέγχου για την εμφάνισή τους.

Αλλά τελικά ο Πενς και η μύγα του τράβηξαν περισσότερη προσοχή.

Χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούσαν την τηλεμαχία «πλημμύρισαν» το twitter με σχόλια. «Αφήστε την μύγα να μιλήσει», ήταν το βασικό αίτημά τους.

Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι μέχρι και οι μύγες θα στηρίξουν τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις στις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ενώ άλλοι προσπάθησαν να μεταφράσουν το γεγονός εξηγώντας πως η παρουσία της μύγας δείχνει ότι ο Αμερικανός αντιπρόεδρος «δείχνει νεκρός μέσα του».

Πέρα όμως από τη μύγα, οι άνθρωποι επεσήμαναν επίσης την κατάσταση του αριστερού ματιού του.

Πολλοί θεατές διαπίστωσαν ότι το αριστερό μάτι του Πενς είχε έναν ξεχωριστό ροζ-κόκκινο τόνο, προκαλώντας ευρεία συζήτηση για το ροζ μάτι.

Πηγή: Skai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση