ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξαναχτυπά ο Βικέτος...«Την είπε» στον Γενικό Εισαγγελέα (vid)

«Αντιδεοντολογικό και απαράδεκτο»

24news team

Γνωστός για τις καυστικές του ερωτήσεις στα πολιτικά πρόσωπα, ο δημοσιογράφος Αριστείδης Βικέτος, κάνει πάντα έντονη την παρουσία του στις δημοσιογραφικές συσκέψεις.

Θυμίζουμε τo περιστατικό που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο «Φιλοξένια» όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή ανακήρυξης των νέων Βουλευτών, με τον δημοσιογράφο να απευθύνει στον Άντρο Κυπριανού μια ερώτηση που τον έκανε να αντιδράσει. Δείτε ΕΔΩ.

Αυτή τη φορά, κατά τη σημερινή παράδοση του πορίσματος για τις κατ' εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών στον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη, ο δημοσιογράφος πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στον κ.Σαββίδη είπε: «Kύριε Γενικέ, όταν ήρθα εδώ μου είπε η εξαίρετη συνεργάτης σας ότι θα κάνετε μόνο δήλωση και δεν θα απαντήσετε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Με όλο τον σεβασμό, θα ήθελα να σας πω επειδή είμαι 39 χρόνια δημοσιογράφος, ότι αυτό είναι αντιδεοντολογικό και απαράδεκτο».

Ο Γενικός Εισαγγελέας τον διέκοψε λέγοντάς του: «Κύριε Βικέτο θέλετε να πείτε κάτι;» 

«Aφήστε με να ολοκληρώσω την απόψή μου», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

«Μπορείτε να δεχθείτε ερωτήσεις και να απαντήσετε όπως θέλετε, δεν θα σας επιβάλουμε εμείς τις απαντήσεις. Αλλά να καλείτε τους δημοσιογράφους για να παρακάθεντε απλώς, τότε θα μπορούσατε να ειδοποιήσετε να έρθουν μόνο τα κανάλια και οι κάμερες».

Τότε ο κ.Σαββίδης, απάντησε πως δεν έχουν καλέσει τους δημοσιογράφους ενώ του είπε πως αν ήθελε μπορεί να του απευθύνει ερώτημα.

Δείτε το απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση