ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός σε εκπομπή: Εισέβαλε γυμνή σε στούντιο και πέταξε πέτρα στην παρουσιάστρια

Δείτε το βίντεο με το σκηνικό

Σκηνές παραφροσύνης εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στη Ρουμανία και συγκεκριμένα της «Access Direct» του καναλιού Antena 1 TV. Μια γυμνή γυναίκα εισέβαλε στο στούντιο και πέταξε μια μεγάλη πέτρα προς την πλευρά της παρουσιάστριας, χωρίς να την πετύχει.

Από την πλευρά της η Μιρέλα Βάιντα (η παρουσιάστρια) φαίνεται να ουρλιάζει στη θέα του ατόμου που εισέβαλε στον χώρο εργασίας της και να κάνει ένα βήμα πίσω, κίνηση που τη βοήθησε να αποφύγει τα χειρότερα, αν και η γυναίκα που πέταξε την πέτρα, φάνηκε να είναι πιο άστοχη και από τον Σακίλ Ο’Νιλ στις βολές…

Τη γυμνή εισβολέα σταμάτησε ένας άλλος εργαζόμενος στην τηλεοπτική εκπομπή, που βρισκόταν στο στούντιο εκείνη τη στιγμή.

Ωστόσο, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα από τη Ρουμανία που υποστηρίζουν πως το όλο σκηνικό μάλλον είχε άλλο στόχο, που έχει να κάνει με την τηλεθέαση. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Capital, τα νούμερα εκτοξεύτηκαν αμέσως μετά το όλο σκηνικό, με τα ποσοστά να τριπλασιάζονται.

Άλλωστε, ένα από τα ερωτήματα που τέθηκε αμέσως, ήταν το πώς η γυμνή γυναίκα κατάφερε να φτάσει μέχρι το τηλεοπτικό πλατό και μάλιστα να φτάσει μέχρι εκεί με τόση άνεση.

«Είμαι σε σοκ. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να μείνω ψύχραιμη, αν και η φωνή μου έτρεμε, κάτι που δεν ήθελα να φανεί στο live. Όπως βλέπετε το πλατό είναι διαλυμένο. Η μεγάλη και βαριά πέτρα προοριζόταν για μένα. Δεν ξέρουμε ποια είναι αυτή η γυναίκα. Μπήκε από μια πλαϊνή είσοδο», είπε η Βάιντα.

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X