ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός σε δελτίο ειδήσεων! Παρουσιαστής διέκοψε για να παραπονεθεί ότι δεν έχει πληρωθεί

Ο σταθμός υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος (vid)

Ο φακός έπιασε τη στιγμή που ένας παρουσιαστής ειδήσεων διακόπτει το ζωντανό δελτίο για να μεταφέρει μια άλλη είδηση.

Ότι τόσο αυτός όσο και οι συνάδελφοί του στον σταθμό είναι απλήρωτοι και κάπως πρέπει να ζήσουν. «Είμαστε ανθρώπινα όντα»…

Ο άνκορμαν Kabinda Kalimina είναι παρουσιαστής ειδήσεων του σταθμού KBN TV στη Ζάμπια.

Το δελτίο του Σαββατόβραδου έκρυβε ωστόσο πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές, όταν ο παρουσιαστής έκανε ένα διάλειμμα από την κανονική ροή του προγράμματος για να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό ότι δεν έχουν πληρωθεί οι συντελεστές του δελτίου.

Ο Kalimina ξεκίνησε κανονικά το δελτίο, όταν στράφηκε κάποια στιγμή στην κάμερα και είπε: «Μακριά από τα νέα, κυρίες και κύριοι, είμαστε ανθρώπινα όντα. Και πρέπει να πληρωθούμε. Δυστυχώς, στον KBN δεν πληρωνόμαστε. Η Sharon και όλοι οι άλλοι δεν έχουν πληρωθεί, μεταξύ αυτών και εγώ. Πρέπει να πληρωθούμε».

Δεν θα έπαιρνε πολύ στον σταθμό να τον κόψει στον αέρα, ρίχνοντας πάνω του ξανά το σήμα έναρξης της εκπομπής. Και κάλεσε μάλιστα τους τηλεθεατές να μη συγχωρήσουν τη διακοπή των ειδήσεων, αντιμετωπίζοντας τον παρουσιαστή με «την περιφρόνηση που του αξίζει».

Αργότερα, ο σταθμός δήλωσε πως ο Kalimina επέδειξε «μεθυσμένη συμπεριφορά» και ερευνά τώρα πώς ακριβώς «ένας μεθυσμένος παρουσιαστής μερικής απασχόλησης βρέθηκε στον αέρα».

Ο Kalimina αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, ρωτώντας ρητορικά τον σταθμό πώς θα μπορούσε να είναι μεθυσμένος, έχοντας παρουσιάσει άλλες 3 εκπομπές εκείνη τη μέρα;

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X