ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελό γέλιο με την Shakira να τραγουδάει... αλά Κυπριακά

«Κυπραία» με την βούλα!

Η Shakira είναι πλέον ‘’Κυπραία’’ με την βούλα!

Για όσους το αμφισβητούν μπορούν να κάνουν ένα απλό google search! Με το που γράψετε Shakira, δίπλα θα σας εμφανίσει την λέξη Cyprus. Ναι, ναι μπορεί να γεννήθηκε στην Κολομβία όμως πατρίδα σου είναι εκεί που χτυπά η καρδία σου και είναι ξεκάθαρο ότι η καρδία της χτυπά σε ρυθμούς κυπριακούς.

 

Είναι πλέον viral και το talk of the town! Τα είδαμε όλα… από το πρώτο ψήσιμο σούβλας στην Κύπρο, στο «ρααα Shakira θέλω λίην ζάχαρη κόρη» μέχρι την γνωστή ταβέρνα «Shakira, Shakira» ο Κυπραίος έχει φαντασία, ξέρει να τρολάρει και αυτό φαίνεται.

Θέλω όμως να μου πείτε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο νους του ανθρώπου; Στο σημείο που θα κάνει το internet άνω-κάτω μέχρι να βρει την συγκλονιστική ερμηνεία της Shakira σε τύπου MAD Secret Concert στην Πέγεια να τραγουδά «την βρύση των Πεγειώτισσων».

Και αν δεν την βρουν σιγά καλέ που θα κάτσουν να σκάσουν! Το κατασκεύασαν με μαεστρία χρησιμοποιώντας την τεχνική του μοντάζ και το βίντεο κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου. Είναι πραγματικά απίστευτος ο τρόπος που ερμηνεύει το κομμάτι και το πάθος που έχει...

Κάπως έτσι όμως δεν το φανταζόμαστε;

Μια συναυλία γεμάτη με τους Κυπραίους να φωνάζουν και να κλαίνε από κάτω ενώ η Shakira θα τα δίνει όλα στην πίστα. Εννοείτε θα τραγουδήσει «την βρύση των Πεγειώτισσων» δεν είναι τρολ. Αν δεν το κάνει, παρακαλώ κύριε Δήμαρχε της Πέγειας, να κατεδαφίσετε το σπίτι της. Κυπραίος που δεν σέβεται τα ήθη και θα έθιμα του τόπου, εν λοάτε Κυπραίος.

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X