ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελό! Βγήκε για ποτό και ξύπνησε στο αεροπλάνο (vid)

Η ιστορία ξεκίνησε όταν μια παρέα φίλων ξεκίνησε ένα ξέφρενο εργένικο Σαββατοκύριακο στον διαβόητο παράδεισο των πάρτι της Ίμπιζα

Σε μια περίεργη τροπή των γεγονότων που άφησε έκπληκτους τόσο τους επιβάτες όσο και τους αξιωματούχους της αεροπορικής εταιρείας, ένας νεαρός που βρισκόταν σε εργένικο πάρτι βρέθηκε πρόσφατα να ξυπνάει από τις ξέφρενες διακοπές του στην Ίμπιζα μέσα στο υπερυψωμένο βαγόνι ενός αεροπλάνου.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν μια παρέα φίλων ξεκίνησε ένα ξέφρενο εργένικο Σαββατοκύριακο στον διαβόητο παράδεισο των πάρτι της Ίμπιζα. Γνωστή για την έντονη νυχτερινή της ζωή και τις αξέχαστες εμπειρίες της, η παρέα επιδόθηκε στις γιορτές, οι οποίες αναμφίβολα περιλάμβαναν άφθονες ποσότητες αλκοόλ.

Καθώς το Σαββατοκύριακο πλησίαζε στο τέλος του, ο εργένης και οι φίλοι του, εξαντλημένοι από τα γλέντια , πήραν το δρόμο για το αεροδρόμιο για να προλάβουν την πτήση της επιστροφής τους. Δεν γνώριζαν ότι ένας από την παρέα τους θα γινόταν σύντομα το αντικείμενο μιας διασκεδαστικής ταξιδιωτικής ιστορίας που θα γινόταν πρωτοσέλιδο.

Μέσα στο αεροδρόμιο, μέσα στη φασαρία των αναχωρήσεων, νιώθοντας τις συνέπειες των προηγούμενων νυχτερινών περιπτύξεων, βρέθηκε να τον κυριεύει η κούραση. Αναζητώντας μια στιγμή ανάπαυλας, έπεσε πάνω σε ένα άδειο διαμέρισμα αποσκευών στην αίθουσα αναχωρήσεων αεροπορικής εταιρείας.

Καθώς οι συνεπιβάτες επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και τακτοποιούσαν τα πράγματά τους, κανείς δεν υποψιάστηκε ότι ένας απρόσμενος επισκέπτης είχε εγκατασταθεί στην καμπίνα του αεροπλάνου. Μόνο στη μέση της πτήσης, όταν το παλικάρι ξύπνησε συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

@domdolla Lads lads lads #stagdo @Ryanair ♬ Eat Your Man with Nelly Furtado - Dom Dolla

Ξαφνιασμένος και αποπροσανατολισμένος, ο σαστισμένος άνδρας κοίταξε μέσα από τη χαραμάδα της πόρτας του υπερυψωμένου διαμερίσματος, για να βρεθεί αντιμέτωπος με μια θάλασσα από σαστισμένα πρόσωπα που τον κοιτούσαν. Οι επιβάτες, που αρχικά θορυβήθηκαν από την απροσδόκητη εμφάνιση ενός συνταξιδιώτη που βγήκε από την αποθήκη τους, μετατράπηκαν γρήγορα από σοκ σε διασκέδαση καθώς η πραγματικότητα της κατάστασης έγινε αντιληπτή.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση