ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελάθηκε ο IShowSpeed – Άναψε πυροτεχνήματα στο σπίτι (vid)

Παραλίγο να τραυματιστεί

Για μια ακόμη φορά ο ενθουσιώδης νέος κερδίζει τα βλέμματα του διαδικτύου. Αυτή την φορά αφορμή στάθηκε ο εορτασμός του για την ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

Ο IShowSpeed, ο συχνά χαοτικός YouTuber που είναι γνωστός για τα άγρια καμώματά του, αποφάσισε να γιορτάσει την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής με μια επίδειξη πυροτεχνημάτων που για άλλη μια φορά προκάλεσε χάος. Σε μια ανησυχητική περίπτωση déjà vu, η επιλογή του για διασκέδαση παραλίγο να βάλει φωτιά σε ένα σπίτι, επαναλαμβάνοντας το περιστατικό που οδήγησε στην κλήση της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο σπίτι του ακριβώς πριν από ένα χρόνο.

Όταν δεν εμπλέκεται σε δυνητικά εμπρηστικές καταστάσεις, ο IShowSpeed μπορεί να βρεθεί να εμπλέκεται σε σωματικές διαμάχες στο FA Cup ή να χαρίζει απλόχερα Tesla μαζί με τον David Dobrik. Η διαδικτυακή του περσόνα είναι συνώνυμη του χάους και τον έχει εκτοξεύσει σε αστέρι του διαδικτύου. Με ένα σημαντικό κοινό 18,1 εκατομμυρίων συνδρομητών στο κύριο κανάλι του, η δημοτικότητά του συνεχίζει να εκτοξεύεται στα ύψη.

Στο τελευταίο του βίντεο, με στόχο να τιμήσει την 4η Ιουλίου με πάταγο, ο διάσημος του διαδικτύου αποφάσισε να επαναλάβει το ίδιο διαβόητο πυροτέχνημα Pikachu που είχε προκαλέσει τόσα προβλήματα την προηγούμενη χρονιά. Αν και το βίντεο περιλαμβάνει μια δήλωση αποποίησης ευθύνης που αναφέρει ότι υπεύθυνοι για την επίδειξη ήταν επαγγελματίες με ιατρική επίβλεψη, η αξιοπιστία αυτού του ισχυρισμού παραμένει αμφισβητήσιμη, δεδομένης της καταστροφικής έκβασης της προηγούμενης απόδρασης του με τα πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου.

Προς τιμήν του, φαίνεται ότι αυτή τη φορά έγιναν κάποιες προσπάθειες για μέτρα ασφαλείας σε σύγκριση με το αρχικό βίντεο. Ωστόσο, παρά την απουσία χαρτονιού και χαρτιού περιτυλίγματος στην άμεση γειτονιά, το πυροτέχνημα εξακολουθούσε να αναφλέγεται πάνω σε ένα κρεβάτι, περιτριγυρισμένο από εύφλεκτες κουβέρτες και υπερυψωμένο από μια καρέκλα για να διασφαλιστεί ότι οι σπίθες έφταναν στο ταβάνι.

Πριν από την πυροδότηση του πυροτεχνήματος, ο IShowSpeed απομάκρυνε τους ανηλίκους από το δωμάτιο, δείχνοντας μια επίφαση υπευθυνότητας. Ωστόσο, μόλις άναψε το ύποπτο πυροτέχνημα Pikachu, σπινθήρες και καπνός γέμισαν γρήγορα το δωμάτιο, ενεργοποιώντας τους συναγερμούς και θορυβώντας τους θεατές.

Πηγή: gazzetta.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση