ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τρελαίνει» κόσμο η Παναγιώταρου

Τα πλάνα από τα backstage του «εκρηκτικού» βίντεοκλιπ της

Πλάνα από τα γυρίσματα του πρώτου βίντεοκλιπ της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου έδωσε στη δημοσιότητα ο φωτογράφος, με τον οποίο συνεργάστηκε.

Το γνωστό μοντέλο και Instagrammer έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της μουσικής με το τραγούδι «Φώτα Χαμηλά», σε συνεργασία με την Panik Records.

Το κομμάτι συνοδεύεται από ένα εκρηκτικό μουσικό βίντεο, στο οποίο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται πιο σέξι από ποτέ. Σε κάποιες σκηνές εμφανίζεται να καλύπτει μόνο τα επίμαχα σημεία του σώματός της με στρας, ενώ σε άλλες με ζώνες, δημιουργώντας μία άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα.

 

Ο φωτογράφος με τον οποίο συνεργάστηκε, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok μερικά πλάνα από τα backstage του βίντεοκλιπ, δείχνοντας πώς ξεκίνησε το γύρισμα και πώς βγήκε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο εν λόγω βίντεο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φοράει ένα λεπτό κίτρινο ύφασμα που καλύπτει μόνο τα... απαραίτητα και προσπαθεί να μπει μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο γεμάτο με νερό. Ωστόσο, φαίνεται πως η θερμοκρασία του τη δυσκολεύει και εκείνη διστάζει να το κάνει. Εν τέλει όμως, το αποτέλεσμα τη δικαίωσε!

Δείτε το βίντεο:

@vasileiosf Φώτα Χαμηλά Backstage @alexandrapanagiotarou #fy #fyp #foryou #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος - vasileiosf

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Ελλάδα  |  Hot  |  Viral

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X