ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τόνι Μπράξτον: Ο... δονητής που ανανεώνει το δέρμα της

Δείτε το ερωτικό μυστικό ομορφιάς της

Έχουμε ακούσει για αντιρυτιδικές κρέμες, μάσκες προσώπου, μπότοξ και λίφτινγκ.

Όμως, για το γεγονός ότι ο δονητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαλείο αντιγήρανσης, πρώτη φορά το ακούμε. Η Τόνι Μισέλ Μπράξτον, διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, μουσικός, δισκογραφική παραγωγός και πιανίστα που έχει κερδίσει 6 βραβεία Γκράμι αποκάλυψε το κρυφό μυστικό της ομορφιάς της. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η 52χρονη τραγουδίστρια του «Unbreak my heart», δεν δίστασε να παραδεχτεί μπροστά στις κάμερες ότι χρησιμοποιεί έναν δονητή για να ανανεώσει το δέρμά της εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Τόνισε πάντως δεν τον χρησιμοποιεί στο κρεβάτι της. Για του λόγου το αληθές, η Μπράξτον δεν δίστασε να δείξει μπροστά στην κάμερα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τον δονητή για να συσφίξει την περιοχή του προσώπου.

 
 
 

 

Στο βίντεο που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της, η γερμανική εφημερίδα «Bild» δείχνει την Μπράξτον να κρατάει τον μωβ δονητή της και να κάνει μασάζ στην περιοχή κάτω από την περιοχή των ματιών έως το «πόδι της χήνας». «Τον χρησιμοποιώ μόνο για το πρόσωπό μου», σπεύδει να ξεκαθαρίσει στους χρήστες των social media. Η συσκευή ομορφιάς «γαργαλάει τους μύες του προσώπου και τους ενεργοποιεί», εξηγεί σε επίμαχο βίντεο που ανέβασε η διάσημη τραγουδίστρια στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Το αν είναι αποτελεσματική η πρακτική αυτή, είναι κάτι που μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Το βίντεο είναι σίγουρα διασκεδαστικό. Και το γέλιο είναι γνωστό ότι είναι η καλύτερη μέθοδος αντιγήρανσης, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα. Οι φαν της, πάντως, φαίνεται να το διασκεδάζουν: «Λοιπόν, αν η Τόνι λέει ότι λειτουργεί, τότε λειτουργεί! Εννοώ, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν ! », σχολίασε ένας στο Instagram.

Ένας άλλος διερωτάται: «Πώς ανακαλύψατε ότι ο δονητής σας μπορούσε να το κάνει αυτό;" Το 2013 η Μπράξτον προκάλεσε αίσθηση όταν εμφανίστηκε δημοσίως ξαφνικά με ένα σφριγηλό. Το πρόσωπό της είχε «γεμίσει». Αν και τότε δεν είχε αποκαλύψει εάν κατέφυγε στο Botox , το γεγονός ότι είχε περισσότερες... ενισχύσεις από έναν δονητή που γαργαλάει το πρόσωπό της δεν μπορεί να αποκλειστεί...

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X