ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον έπιασε με άλλη και πέταξε τα πράγματά του από το μπαλκόνι (vid)

Περαστικοί έτρεχαν να τα πιάσουν

Σε ένα εξαιρετικό περιστατικό στις 20 Νοεμβρίου στο Bedford-Stuyvesant της Νέας Υόρκης, η οργή μιας γυναίκας για την υποτιθέμενη απιστία του φίλου της οδήγησε σε μια δραματική σκηνή. Οι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας στην Atlantic Avenue έγιναν μάρτυρες της οργής της γυναίκας που εκσφενδόνισε τα αντικείμενα του φίλου της από το μπαλκόνι του έκτου ορόφου. Η έντονη αυτή αντίδραση καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο στη συνέχεια συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές στο TikTok.

Το βίντεο, που αναρτήθηκε από τον λογαριασμό «This is NYC», δείχνει ρούχα και άλλα αντικείμενα να πέφτουν βροχή, ενώ κάποια από αυτά πιάνονται σε ένα δέντρο κάτω από το διαμέρισμά της. Οι γείτονες, τόσο θορυβημένοι όσο και καθηλωμένοι, κατέγραψαν το θέαμα. Τα πλάνα αποκαλύπτουν μόνο τα χέρια της γυναίκας καθώς πετάει διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων τζιν και εσώρουχα.

 

@thisisnyc

I'm pretty sure she'll take him back

♬ original sound - thisisnyc

Καθώς η κατάσταση κλιμακώθηκε, η γυναίκα φέρεται να γδύθηκε εντελώς μέσα στην οργή της, σύμφωνα με την αστυνομία και τις μαρτυρίες όσων βρίσκονταν στο σημείο. Η New York Post ανέφερε ότι όχι μόνο ρούχα αλλά και οικιακά αντικείμενα, όπως ένα βάζο, ένας καθρέφτης και συσκευές κουζίνας, πετάχτηκαν από το μπαλκόνι.

Η ανταπόκριση στο βίντεο ήταν ανάμεικτη, με έναν θεατή να σχολιάζει: «Απλά ξέρω ότι του άξιζε», ενώ ένας άλλος εξέφρασε την ανακούφισή του που ο φίλος της δεν πετάχτηκε επίσης από το μπαλκόνι.

Η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο κάτω από το διαμέρισμα για λόγους ασφαλείας και για να επιτρέψει στον φίλο να συλλέξει κάποια από τα υπάρχοντά του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Elmhurst. Για προληπτικούς λόγους, κόπηκε ένα δέντρο που ήταν γεμάτο με τα συντρίμμια των προσωπικών αντικειμένων και τοποθετήθηκε ένα δίχτυ ασφαλείας σε περίπτωση νέων περιστατικών.

 

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση