ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το YouTube ανακοίνωσε τα πιο δημοφιλή ελληνικά βίντεο για το 2019

Που είναι το Μαμα;

Μετά τα αποκαλυπτήρια που έκανε το Spotify χθες για τους καλλιτέχνες της δεκαετίας αλλά και του έτους για τον κάθε χρήστη ξεχωριστά, σειρά παίρνει το YouΤube να μας μιλήσει για τα πιο δημοφιλή βίντεο του 2019 στην Ελλάδα. Το #YoutubeRewind λοιπόν, ετοίμασε για άλλη μία χρόνια μια λίστα πιο γενικού περιεχομένου από εκείνη του Spotify, που επικεντρώνεται ωστόσο στα εγχώρια δεδομένα.

Αυτή περιλαμβάνει βίντεο είτε μουσικά είτε όχι και έχει ως γνώμονα τα views, τα shares, τα comments και τα likes κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Η αλήθεια είναι πως το μυαλό μας μπορεί εύκολα να πάει στις πρωτιές, μιας και το 2019 μας χάρισε πολλά virals, κυρίως μουσικά. Όπως καλά φανταστήκαμε λοιπόν, την κορυφή φέτος κατέκτησε η ελληνική (τ)ραπ, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τα περσινά στατιστικά, όπου κυριάρχησε πιο λαϊκό/ποπ στοιχείο.

Πιο συγκεκριμένα όμως, στις 3 πρώτες θέσεις του φετινού Top 10 των Μουσικών Βίντεο, βρέθηκαν τα παρακάτω:

1. Mente Fuerte, Hawk, Baghdad – Caliente

2. HAWK & SAPRANOV – DEJA VU

3. SNIK x Tamta – SENORITA

Βέβαια, αν στο παιχνίδι έμπαινε και η άλλη μεγάλη επιτυχία, Mama?, τότε θα μιλάγαμε αλλιώς. Την πρώτη θέση θα την είχε σίγουρα στο τσεπάκι της, αλλά βλέπεις, ο Sin Boy αποφάσισε να το κατεβάσει από το YouTube, με αποτέλεσμα να είναι εκτός συναγωνισμού.

Τώρα όσο για την υπόλοιπη δεκάδα, την συμπληρώνουν τα εξής τραγούδια:

4. Νίκος Οικονομόπουλος – Βαλ’ Το Τέρμα

5. TOQUEL ft. LIGHT – STARS

6. TOQUEL – Business

7. Claydee & Eleni Foureira – Loquita

8. TOQUEL – Netflix ft Hawk

9. ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς – Παράνοια

10. Γιώργος Μαζωνάκης – Οινόπνευμα Φτηνό

Πηγή: neopolis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X