ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Twitter «στήνει στον τοίχο» την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη για το «ξέπλυμα» στον Φιλιππίδη

«Ποια είναι η αδυναμία κυρία Κωνσταντινίδου; Να βιάζει;»

24news team

Οργή και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η συνέντευξη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της Σίσσυς Χριστίδου στο MEGA κάνοντας από μόνη της αναφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας πως είναι ένας σπουδαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός, που αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς.

Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη: «Τι άλλο θέλετε, να τον κρεμάσουμε;» (vid)

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω», ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και όταν ρωτήθηκε για όλα όσα κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, είπε:

Εκτός εαυτού ο Φιλιππίδης - Τι φώναζε όταν του είπαν πως δεν αποφυλακίζεται

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας»;

Στη συνέχεια της συνέντευξης μάλιστα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υποστήριξε πως «οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι». Η συγκεκριμένη δήλωση σχολιάστηκε και από την Ναταλία Γερμανού, η οποία έσπευσε μέσα από την εκπομπή της να δηλώσει: «Αδυναμίες έχουν όλοι οι άνθρωποι, αρκεί να μην μας οδηγούν στο να βλάπτουμε τόσο τραυματικά άλλους ανθρώπους και να μην μας οδηγούν στην Δικαιοσύνη οι αδυναμίες μας».

Οι δηλώσεις της ηθοποιού εξόργισαν και τους χρήστες του Τwitter:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X