ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το τρίο στο κρεβάτι με κάνει καλύτερο άνθρωπο»

Η καυτή εμπειρία της με τον «Όλιβερ» και την «Ιζαμπέλα» και πώς την απελευθέρωσε

Την αγάπη της για τη σεξουαλική συνεύρεση με ζευγάρια περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο σε άρθρο της στο Vanity Fair η Κάρολιν Ρόουζ Τζουλιάνι, κόρη του συντηρητικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ που υπήρξε κεντρική φιγούρα της προσπάθειας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ να ανατρέψει το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών.

Σε ένα άρθρο της για το Vality Fair με τίτλο «Η ιστορία ενός "μονόκερου": Το σεξ με ζευγάρια με έκανε καλύτερο άνθρωπο», η 32χρονη αναλύει τους τρόπους με τους οποίους η διεύρυνση των σεξουαλικών της οριζόντων συνέβαλε στη βελτίωση της ζωής της και της ψυχικής της υγείας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νεαρή σκηνοθέτιδα είναι η κόρη του Ρούντι Τζουλιάνι με τη δεύτερη σύζυγό του, τη δημοσιογράφο Ντόνα Χάνοβερ, η οποία πληροφορήθηκε από μία... συνέντευξη Τύπου το 2001 ότι ο τότε δήμαρχος της Νέας Υόρκης την εγκατέλειπε. Ο αδερφός της Κάρολιν, ο 34χρονος Άντριου, εργαζόταν στο παρελθόν στον Λευκό Οίκο και έπαιζε συχνά γκολφ με τον πρώην πρόεδρο, όμως η Κάρολιν έχει διακόψει κάθε σχέση με τον πατέρα της, και μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο έγραψε ένα άρθρο-καταδίκη για τις πολιτικές του στο Vanity Fair.

 
 
 

 

Στο κομμάτι της που δημοσιεύτηκε εχθές, η 32χρονη σκηνοθέτιδα, πολιτική ακτιβίστρια και συγγραφέας μοιράζεται τους λόγους που την οδήγησαν να εξερευνήσει περαιτέρω της σεξουαλικότητά της ως «unicorn». Υπενθυμίζεται ότι αυτός ο όρος (που σημαίνει «μονόκερος») χρησιμοποιείται ευρέως για να υποδηλώσει ένα bisexual άτομο, άνδρα ή γυναίκα, που του αρέσει να κάνει σεξ με - συνήθως ετεροσεξουαλικά - ζευγάρια. «Ήξερα εδώ και κάμποσο καιρό ότι ήμουν τουλάχιστον αμφισεξουαλική, αλλά είχα εξερευνήσει ελάχιστη αυτήν την πλευρά τη σεξουαλικότητά μου. Ήξερα ότι ήθελα να βιώσω καινούριες δυναμικές στις σχέσεις μου», αναφέρει η Κάρολιν, εξηγώντας την απόφασή της πριν χρόνια να γραφτεί σε dating site για «μονόκερους».

Οι γλαφυρές περιγραφές

«Μια γυναίκα με την οποία αντάλλαζα μηνύματα ανέφερε ότι έψαχνε κάποια που θα κυριαρχούσε πάνω της, αλλά θα ήταν υποτακτική σε σχέση με το αγόρι της... Συνήθως μου αρέσει να υποτάσσομαι ερωτικά, αλλά καθώς τα μηνύματά μας μετατράπηκαν γρήγορα σε sexting, επιχείρησα να υποδυθώ μια πιο αυστηρή σεξουαλική persona.

Με χαρά μου ανακάλυψα ότι, όντας η ίδια υποτακτική, το να βρω τις λέξεις που θα ερέθιζαν την "Ιζαμπέλα" ήταν κάτι που μου έβγαινε απόλυτα φυσικά», γράφει η κόρη του Τζουλιάνι στο άρθρο της. Η 32χρονη περιγράφει αναλυτικά πώς συνάντησε το συγκεκριμένο ζευγάρι (για το οποίο χρησιμοποιεί τα ψευδώνυμα «Όλιβερ» και «Ιζαμπέλα») πώς κύλησε το πρώτο τους ραντεβού και πώς κατέληξε στο διαμέρισμά τους για να μοιραστεί το κρεβάτι τους. Εξηγεί πώς αισθάνθηκε άμεση έλξη για την «Ιζαμπέλα» λόγω των κοινών τους βιωμάτων και πώς ερέθισε τον σύντροφό της περιγράφοντάς του όλα τα πράγματα που ήθελε να της κάνει, όταν καθόντουσαν ακόμη στο μπαρ και η «Ιζαμπέλα» είχε πάει τουαλέτα.

 
 
 

 

«Μετά γυρίσαμε στο σπίτι τους. Κάποια στιγμή ο Όλιβερ κι εγώ κάναμε σεξ ενώ η Ιζαμπέλα μας παρακολουθούσε, ενεργά. Ήταν μία "cuckqueen", δηλαδή μια γυναίκα που απολαμβάνει αυτού του είδους σεξουαλικά παιχνίδια ρόλων, που έχουν να κάνουν με την ταπείνωση. Πολλές πλευρές εκείνης της βραδιάς ήταν απολαυστικές και διασκεδαστικές, αλλά το πιο συναρπαστικό για εμένα ήταν να αισθάνομαι την έντονη αγάπη του Όλιβερ για την Ιζαμπέλα να κυλά μέσα από εμένα... Χωρίς αμφιβολία, η επιθυμία του να την ικανοποιήσει ήταν το πιο ισχυρό κίνητρο για την επαφή του μαζί μου».

Η συγκεκριμένη εμπειρία και η επίδραση της ενέργειας του ζευγαριού πάνω της ώθησε την Κάρολιν να επανεξετάσει τη σεξουαλικότητά της, και να αρχίσει να αυτοπροσδιορίζεται ως πανσεξουαλική, αφού τότε συνειδητοποίησε ότι «έλκεται από άτομα βάσει της παρουσίας τους και την ενέργειάς του, ανεξάρτητα από τη βιολογική τους κατασκευή, το φύλο και την ταυτότητα φύλου τους».

«Οι επαφές αυτές άλλαξαν τη ζωή μου»

Όπως υπογραμμίζει η Κάρολιν, η σεξουαλική ηδονή δεν είναι το μόνο όφελος που αποκομίζει από τον ρόλο της ως «μονόκερος». Η επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου ζωής έχει βοηθήσει σημαντικά την κοπέλα όσον αφορά στην ψυχική της υγεία, δεδομένου ότι από μικρή υπέφερε από άγχος, κατάθλιψη και χαμηλή αυτοεκτίμηση.

 
 
 

 

«Πλέον κατανοώ ότι η περιέργεια, το ανοικτό μυαλό και η αναζήτηση της περιπέτειας ειναι μη διαπραγματεύσιμα στοιχεία της προσωπικότητάς μου. Όταν ξεκίνησα να πλαγιάζω με ζευγάρια ξεφορτώθηκα την ντροπή που συνόδευε αυτά τα χαρακτηριστικά, τα αγκάλιασα και τα εφάρμοσα σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Το ότι βρήκα τη δύναμη να εξερευνήσω αυτές τις περίπλοκες, παθιασμένες πλευρές της προσωπικότητάς μου έπαιξε καίριο ρόλο στο να βρω τη φωνή μου και τη δημιουργική μου σπίθα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζω καλύτερα την κατάθλιψη, το άγχος και τις νοητικές συνέπειες της ανορεξίας που βίωσα ως έφηβη», αναφέρει χαρακτηριστικά η κόρη του Τζουλιάνι.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X