ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πιο γρήγορο διαζύγιο ever: Τον έστειλε στη μάνα του τρία λεπτά μετά τον γάμο

«Ένας γάμος χωρίς σεβασμό είναι μια αποτυχία από την αρχή»,

Ίσως πρόκειται για τον πιο σύντομο γάμο στην ιστορία, καθώς κράτησε μόλις τρία λεπτά. Η ιστορία του ζευγαριού έρχεται από το Κουβέιτ, με τον γάμο να διαλύεται πριν καλά καλά τελειώσει.

Η ρήξη ήρθε όταν το ζευγάρι αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο μετά την τελετή του γάμου. Τότε η νύφη σκόνταψε και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο γαμπρός άρχισε να την χλευάζει αποκαλώντας την ηλίθια.

Τα σχόλια του γαμπρού συνεχίστηκαν μετά την γαμήλια τελετή κάνοντας έξω φρενών τη νύφη, η οποία ζήτησε από τον δικαστή να ακυρώσει τον γάμο της επί τόπου. Ο δικαστής συμφώνησε και τρία λεπτά μετά ο γάμος ακυρώθηκε.

Το ζευγάρι πριν καν προλάβει να βγει από το δικαστικό μέγαρο, χώρισε σε χρόνο ρεκόρ. Τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά. Πιστεύεται ότι είναι ο συντομότερος γάμος στην ιστορία του Κουβέιτ. Η ιστορία έχει γίνει viral και οι περισσότεροι τάσσονται υπέρ της νύφης, λέγοντας ότι έπραξε το σωστό.

«Ένας γάμος χωρίς σεβασμό είναι μια αποτυχία από την αρχή», σχολίασε ένας χρήστης του Twitter. Κάποιος άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Αν συμπεριφέρεται έτσι στην αρχή, είναι καλύτερα να τον αφήσεις».

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση