ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ντροπιαστικό ατύχημα του μπαμπά της νύφης στην εκκλησία

Του έπεσαν τα παντελόνια

Μια αρκετά αμήχανη στιγμή καταγράφηκε σε έναν γάμο στο Νιου Τζέρσεϊ, την ώρα που η νύφη συνοδευόταν από τον πατέρα της στην εκκλησία. Το παντελόνι του έπεσε και αποκάλυψε το ολόλευκο εσώρουχό του. «Προς όλες τις νύφες του 2024», έγραψε η 36χρονη Sarah Grundman-Connors στο TikTok, αναφερόμενη στους ανθρώπους που σχεδιάζουν να κάνουν το βήμα, «Βεβαιωθείτε ότι όποιος σας συνοδεύει στην εκκλησία θα φοράει τιράντες».

Η Grundman-Connors ανάρτησε το βίντεο με το ντροπιαστικό ατύχημα του 74χρονου πατέρα της κατά τη διάρκεια του γάμου της το 2021 στο Asbury Park. 

Στο βίντεο φαίνεται ο μπαμπάς Leonard Grundman να… χάνει το παντελόνι του, που γλιστράει πριν προσγειωθεί γύρω από τους αστραγάλους του. Όταν ο μπαμπάς σκύβει, για να το μαζέψει, οι καλεσμένοι ξεκαρδίζονται στα γέλια. 

 

@sarahcongrun PSA to all the 2024 brides- whoever is walking you down the aisle make sure they’re wearing suspenders or a belt! #bride#wedding#bridesoftiktok#funny#fyp#bridal#humor#weddingsgonewrong #greenscreenvideo ♬ original sound - Sarah_conhers

Η νύφη μίλησε στο People και εξήγησε ότι όταν εκείνος πήγαινε να την παραδώσει στον γαμπρό, περίπου στα μισά του διαδρόμου, γύρισε προς το μέρος της και της ψιθύρισε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Μου είπε ότι έχανε το παντελόνι του. Του έσφιξα το χέρι και του είπα “κράτα το ψηλά με το δεξί σου χέρι, σχεδόν φτάσαμε” και πριν το καταλάβουμε, το παντελόνι ήταν στο πάτωμα. Ο φωτογράφος απαθανάτισε 100% τη στιγμή».

Η Sarah εξήγησε ότι ο μπαμπάς της είχε νοικιάσει κοστούμι για το γάμο της και ήταν ενθουσιασμένος που θα ντυνόταν καλά. Περίπου δύο εβδομάδες πριν από το γάμο, ο πατέρας της αρρώστησε και έχασε λίγο βάρος. Αλλά κανείς δεν κατάλαβε ότι έχασε τόσο πολύ, που το παντελόνι του δεν του έκανε πια.

«Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ποτέ τύπος που φορούσε τιράντες, αλλά το παντελόνι είχε κουμπώματα σε κάθε πλευρά, που μπορούσες να τραβήξεις και να σφίξεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης μου εμφάνισης και των οικογενειακών φωτογραφιών, άντεχαν, αλλά κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ή τριών ωρών πρέπει να είχαν χαλαρώσει».

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της είναι από τη φύση του αστείος τύπος, αλλά εκείνη τη στιγμή σοκαρίστηκε. «Ήμουν καλά. Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι και ο μπαμπάς μου ήταν καλά», είπε. «Μόλις ανέβασε το παντελόνι του και χαμογέλασε, όλοι ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα. Σήκωσα τα λουλούδια μου, για να του δείξω ότι είμαστε εντάξει και συνέχισα να περπατάω».

Παρόλο που έχουν περάσει μερικά χρόνια από εκείνη τη μέρα, η Sarah εξηγεί ότι αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο, για να γελάσει ο κόσμος και να υπενθυμίσει σε όλες τις νύφες που παντρεύονται ότι όποιος τις συνοδεύει στο διάδρομο πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένος.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση