ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο»

Η γυναίκα αποκάλυψε πως το βάρος τους είναι σαν «μαχαίρι που κόβει την πλάτη της»

Ένα μοντέλο που ισχυρίζεται πως έχει το «μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο» με μέγεθος ΤΤΤ, αποκάλυψε πως το βάρος τους είναι σαν «μαχαίρι που κόβει την πλάτη της».

Η Λορένα Φαμπιάνα Κολότα, γνωστή και ως Σαμπρίνα Σάμπροκ, φιγουράρει συχνά στα πρωτοσέλιδα ανδρικών περιοδικών, λόγω της καλλίγραμμης σιλουέτας της και της «εμμονής» της στις πλαστικές επεμβάσεις.

Τα στήθη της ζυγίζουν 14,5 κιλά

Η 52χρονη, από την πόλη του Μεξικού, έχει κάνει 15 επεμβάσεις μόνο στο στήθος της από την ηλικία των 25 ετών, όταν έκανε αυξητική στήθους καθώς είχε βαρεθεί να είναι φλατ. Κάθε στήθος της υπολογίζεται ότι ζυγίζει 6.8 κιλά και έχουν κοστίσει πάνω από 100.000 δολάρια.

Τώρα όμως οι χειρουργοί της πορνοστάρ με καταγωγή από την Αμερική, την συμβούλευσαν να αφαιρέσει τα αγαπημένα της εμφυτεύματα λόγω του έντονου πόνου στην πλάτη της από το βάρος τους.

«Υποφέρω από τον πόνο, αλλά αρνούμαι να τα αφαιρέσω» λέει το μοντέλο

«Έχει επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή μου, καθώς δεν μπορώ να αγνοήσω τον πόνο» δήλωσε η Σαμπρίνα. «Αισθάνομαι σαν ένα μαχαίρι να κόβει σιγά σιγά την πλάτη μου, αλλά αρνούμαι να αφαιρέσω το στήθος μου, καθώς δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς τα τεράστια εμφυτεύματα. Πραγματικά δεν θέλω να τα βγάλω».

H Σαμπρίνα, επί του παρόντος, προσπαθεί να βρει μια λύση κάνοντας αποκατάσταση, προκειμένου να σώσει τα περιουσιακά της στοιχεία. «Προσπαθώ να κάνω απλές ασκήσεις. Αλλά εξακολουθώ να πονάω τόσο πολύ» είπε. «Δεν ξέρω τι ακριβώς θα συμβεί εάν παραμείνω όπως είμαι τώρα, αλλά νομίζω ότι η κατάστασή μου θα χειροτερέψει. Επηρεάζει το μυαλό μου, επειδή πιστεύω ότι ολόκληρη η καριέρα μου έχει ωφεληθεί εξαιτίας των εμφυτευμάτων μου, οπότε τα εκτιμώ πραγματικά. Ως τελική επιλογή, θα τα μειώσω, αν χρειαστεί» παραδέχτηκε.

Η 52χρονη ισχυρίζεται πως ευχαρίστως θα κατέβει στο μέγεθος C -μια απότομη μείωση από το σημερινό της μέγεθος 38 TTT.

Τα μυστικά ομορφιάς της

Όσο για την ηλικία της, όπως λέει, πολλοί είναι αυτοί που υποθέτουν πως δείχνει 20 χρόνια νεότερη.

Μάλιστα, μοιράστηκε τα μυστικά ομορφιάς της και έδωσε τις συμβουλές της στο κοινό της: «Μην πίνετε αλκοόλ, καθώς αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί ξηραίνει το δέρμα σας, κάτι που κανείς δεν θέλει. Φροντίστε να πίνετε πολύ νερό ώστε το δέρμα να παραμένει πλήρως ενυδατωμένο και μην καπνίζετε γιατί αυτό σας κάνει να γερνάτε πιο γρήγορα. Επίσης, η υγιεινή διατροφή είναι εξαιρετικά σημαντική για να εξασφαλίσετε την κατανάλωση των βιταμινών που χρειάζεται το δέρμα σας».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση