ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το καυτό μοντέλο εσωρούχων που έγινε παρουσιάστρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Pic)

Έκανε το ντεμπούτο της για το τηλεοπτικό κανάλι MUTV

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην διανύει μια από τις πιο παραγωγικές τις περιόδους στο αγγλικό πρωτάθλημα, εβρισκόμενη στην 7η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο οι φίλοι των κόκκινων διαβόλων έχουν έναν πολύ σημαντικό εξωαγωνιστικό λόγο να χαμογελούν!

Η 27χρονη εντυπωσιακή ξανθιά ρεπόρτερ, Κίρστι Σάλτς, έκανε το ντεμπούτο της για το τηλεοπτικό κανάλι MUTV της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι απέναντι στην Μπράιτον και αγαπήθηκε άμεσα από τους οπαδούς της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η καριέρα της Σέλτς βέβαια ξεκίνησε από την παρουσίαση του γυναικείου Rugby Show στο YouTube, ενώ εργαζόταν και ως μοντέλο στην εταιρία εσωρούχων Ten Club London.

Το 2014 έφτασε κοντά στο να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της Crystal Palace TV, κάτι που ωστόσο δεν ευδοκίμησε, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο να την διεκδικήσει! Οι εμπειρίες που αποκόμισε οπως εξομολογείται η ίδια ήταν πρωτόγνωρες, καθώς ήρθε σε επαφή με ποδοσφαιριστές όπως τον Μαρκ Μπράιτ και τον πρώην τερματοφύλακα Χουλιάν Σπερόνι, γεγονός που την παρότρυνε να ακολουθήσει τον χώρο του αθλητικού θεάματος!

Έτσι το μονοπάτι προς την επιτυχία για την ξανθια καλλονή άνοιξε, οδηγώντας την σε συνεργασίες όπως αυτή με τo διάσημο αθλητικό κανάλι Fox Sports.

Πλέον οι απανταχού φίλοι της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ μπορούν να την απολαμβάνουν στο κανάλι της ομάδας, κάνοντας τους να χαμογελούν, ακόμη και αν το σύνολο του Όλε Γούναρ Σόλσκιερ παραπαίει!

Δείτε φωτογραφίες της καυτής Σέλτς:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X