ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το καλύτερο αφεντικό! Έκανε δώρο αξίας 370.000€ στους υπαλλήλους του

Ο Mark Neilson μεγάλωσε σε μια οικογένεια της εργατικής τάξης και υποστήριξε πως η κίνηση αυτή έχει μακροπρόθεσμους στόχους

Ένας άνδρας από τις ΗΠΑ έχει χαρακτηριστεί ως το «καλύτερο αφεντικό του κόσμου», αφού ξόδεψε 370.000€ από την τσέπη του για να προσφέρει στoυς υπαλλήλους του πλουσιοπάροχες διακοπές.

Ο Mark Neilson, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν φτωχός μεγαλώνοντας, ακολουθεί μια φιλοσοφία που βασίζεται στην αναγνώριση και προτιμά να σκορπάει τα χρήματα για να ανταμείψει τη σκληρή δουλειά.

Το αφεντικό πιστεύει ότι μακροπρόθεσμα, η γενναιόδωρη μεθοδολογία του θα αποδώσει, επειδή οι εργαζόμενοί του θα έχουν περισσότερα κίνητρα και, με τη σειρά τους, θα κερδίζουν περισσότερα χρήματα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mark Neilson (@m.neilson)

Μόνο φέτος, ο Mark ξόδεψε 82.000€ στέλνοντας 50 άτομα στην Ισλανδία, σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και μοίρασε 61.000€ σε μετρητά.

«Μου αρέσει να προσφέρω και να βοηθάω τους ανθρώπους να υλοποιήσουν τους στόχους τους», δήλωσε. «Η πραγματικότητα είναι ότι αν παρακινήσω τους ανθρώπους να κάνουν καλά τη δουλειά τους ή αν υπάρχει ένας διαγωνισμός που τους παρακινεί να βγάλουν λίγο περισσότερα χρήματα, θα αισθανθώ ικανοποίηση».

«Θέλω οι άνθρωποι να μείνουν για 10 χρόνια, όχι για 10 μήνες. Είναι απίστευτα ικανοποιητικό να βλέπεις τους ανθρώπους να χτίζουν την αυτοπεποίθησή τους και να αναπτύσσονται», συμπλήρωσε το αφεντικό σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικό μέσο.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X