ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το έκανε 25 φορές με τον 16χρονο γιο του άντρα της

«Με ρώτησε αν θέλω...φυσικά είπα ναι»

Μία γυναίκα στη Φλόριντα που έχει γίνει γνωστή για τις φιλανθρωπίες της και την προσφορά της στα παιδιά πουν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά, κατάφερε να διαπράξει το ίδιο αδίκημα με εκείνο που... μάχεται.

Η Εσπόζιτο λοιπόν, μητέρα ενός 12χρονου παιδιού, αντιμετωπίζει και η ίδια τώρα την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, ενός 16χρονου, ο οποίος μάλιστα είναι ο γιος του τωρινού της συντρόφου!

Η 36χρονη συνελήφθη γιατί έστελνε σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο στο νεαρό, ενώ κατόρθωσε να τον ρίξει πολλές φορές στο κρεβάτι... Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο πατέρας του 16χρονου και σύντροφος της Εσπόζιτο, τόνισε ότι αυτή είναι εμμονική με το σεξ...

Το παιδί σε ερώτηση της αστυνομίας, είπε ότι περνώντας δίπλα από την Εσποζίτο, ενώ εκείνη έπλενε πιάτα, τον «ακούμπησε με τα οπίσθιά της τα γεννητικά του όργανα» λέγοντάς του να μην πει τίποτα στον πατέρα του.

 

Πέρασαν λίγες μέρες και η Εσπόζιτο τον ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ. «Είμαι 16 και η μητριά μου με ρωτάει αν θέλω να κάνω σεξ. Φυσικά, είπα αμέ!» είπε το παιδί στην αστυνομία. Αυτό συνέβη 25 φορές, με βάση τα λεγόμενα του παιδιού και τελικά η 37χρονη χώρισε από τον πατέρα του και έφυγε από το σπίτι με τον 12χρονο γιο της.

 

Περιθώρια να υπερβάλλει ο 16χρονος δεν υπήρχαν, αφού ο πατέρας του είδε το κινητό με τα βίντεο και προχώρησε στις καταγγελίες.

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X