ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ατύχημα του Mπάιντεν που έγινε viral

Μια άτυχη στιγμή την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν ανέβαινε τα σκαλιά του προεδρικού αεροσκάφους των ΗΠΑ, Air Force One, έγινε αστραπιαία viral στα social media

Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκίνησε να ανεβαίνει με γοργό βήμα τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους, όταν κάπου στα μισά της διαδρομής σκόνταψε σε κάποιο σκαλοπάτι.

 

Ο Τζο Μπάιντεν συνέχισε την ανάβαση, για να σκοντάψει για δεύτερη φορά, ενώ το τρίτο παραπάτημα έκανε τον Αμερικανό πρόεδρο να σωριαστεί στις σκάλες του αεροσκάφους.

Ευτυχώς, ο Τζο Μπάιντεν κρατήθηκε γερά από το κάγκελο της σκάλας και έτσι κατάφερε να αποτρέψει τυχόν τραυματισμό του από την πτώση. Προκειμένου μάλιστα να καθησυχάσει τους πολίτες των ΗΠΑ, ο Αμερικανός πρόεδρος στάθηκε στην κορυφή της σκάλας και έκανε ένα νόημα πως είναι καλά.

Το ταξίδι του Τζο Μπάιντεν στην Τζόρτζια Ο Τζο Μπάιντεν ταξιδεύει στην Ατλάντα προκειμένου να συναντηθεί με τη Στέισι Έιμπραμς, την πολιτικό των Δημοκρατικών στην οποία πιστώνεται η νίκη των Δημοκρατικών στην Πολιτεία της Τζόρτζια τον περασμένο Νοέμβριο. Είναι χαρακτηριστικό πως κανείς υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών δεν είχε πάρει τους εκλέκτορες της Τζόρτζια από το 1992.

Το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου, που συνοδεύεται από την Καμάλα Χάρις, αποτελεί μέρος της περιοδείας του με τίτλο «Help Is Here» («Η βοήθεια είναι εδώ»), με την οποία η νέα διοίκηση θέλει να δείξει πως βρίσκεται στο πλευρό των Αμερικανών πολιτών από άκρη σε άκρη των ΗΠΑ, καθώς μαίνεται η μάχη με την πανδημία. Ο Τζο Μπάιντεν έχει βάλει «στοίχημα» με τις υγειονομικές αρχές της χώρας προκειμένου οι ΗΠΑ να φτάσουν ως το τέλος της ημέρας τους 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς με το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X