ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
27° Λευκωσία,
19 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Χαμός με την πατάτα της Ξυλοφάγου... Γονάτισε το διαδίκτυο

Άλλοι έχουν «starship» και κάποιοι άλλοι «patataship»

Δημήτρης Λουκά

Το απόλυτο viral σε χρόνο ντε-τε έγινε το ομοίωμα πατάτας που θέλει να αναδείξει η κοινότητα της Ξυλοφάγου.

Όπως θα δείτε και πιο κάτω στις φωτογραφίες πρόκειται για το μνημείο-πατάτας που δεσπόζει σε πάρκο στην είσοδο του χωριού στην κατεύθυνση του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας-Ριζοελιάς.

Οι χρήστες του διαδικτύου δεν χαρίστηκαν στο έργο και με χιουμοριστική διάθεση τρολάρουν ανελέητα την γιγάντια πατάτα-δονητή.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε την διαφορά αισθητικής αφού αλλού έχουν το «starship» του Elon Musk ενώ εμείς την… patataship!

Το 24news επικοινώνησε με τον κοινοτάρχη Ξυλοφάγου, Γεώργιο Τάσου, όπου μας τόνισε ότι το έργο δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Ο κος. Τάσου, αρχικά, σημείωσε ότι η πατατοκαλιέργεια είναι σήμα-κατατεθέν για τη Ξυλοφάγου και έτσι ήθελε να το αναδείξει με αυτό το έργο.

Όπως μας διευκρίνισε η ιδέα για το ομοίωμα-πατάτας ήταν δική του εισήγηση και μαζί με το κοινοτικό συμβούλιο αποφάσισαν να προχωρήσουν από τα λόγια στις πράξεις.

Σύμφωνα με τον κο. Τάσου: «Πήραμε την πατάτα από την ποικιλία spunta την φωτογραφήσαμε και σχεδιάστηκε σε μακέτα», ενώ υπογράμμισε πως, «περιμετρικά θα τοποθετηθούν πέτρες, θα δημιουργηθεί ανθώνας όπου θα τοποθετηθεί κοκκινόχωμα».

Στο σημείο επίσης θα τοποθετηθούν ξύλινα καθίσματα όπου θα μπορούν οι επισκέπτες να φωτογραφηθούν με το ομοίωμα.

Κληθείς να σχολιάσει τον ντόρο που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και αν αυτό θα «ζημιώσει» το έργο αρκέστηκε να πει τα εξής: «Η δυσφήμηση που έγινε ήταν η καλύτερη διαφήμιση ενώ τώρα η Ξυλοφάγου έγινε πασίγνωστη παντού», προσθέτοντας «δικαίωμα τους να γράφουν και σχολιάζουν ό,τι θέλουν, μόλις τελειώσει το έργο είμαι σίγουρος πως θα επισκεφθούν την κοινότητα μας και το σημείο αναφοράς».

Σημειώνεται πως το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στις 8 χιλιάδες ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Λουκά

Viral: Τελευταία Ενημέρωση