ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το απόλυτο τρολ: «Smooth operator» από τον Χάμιλτον και η απελπισία του Σάινθ (vid)

Η τέλεια μίμηση του Conor Moore για την μετακίνηση του Λιούις Χάμιλτον στη Φεράρι

24news team

Σαν «βόμβα» έσκασε στη Formula 1 η είδηση πως ο Λιούις Χάμιλτον εντάσσεται στο δυναμικό της Ferrari απ' τη σεζόν 2025. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα βρεθεί στο πλάι του Σαρλ Λεκλέρ και μοναδικός στόχος της Scuderia, με ένα τέτοιο δίδυμο πιλότων, είναι μόνο η κορυφή. Η εμπειρία του Βρετανού σε συνδυασμό με το ταλέντο του Μονεγάσκου γεμίζουν με αισιοδοξία το «αλογάκι». Βέβαια, χαμένος της υπόθεσης είναι ο Κάρλος Σάινθ με τον Ισπανό να χάνει τη θέση του στη Ferrari.

Απ’ όλο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα βιντεάκι από τον Conor Moore, γνωστός για τις πετυχημένες μιμήσεις προσώπων της Formula 1, του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Σε ένα φανταστικό meeting των οδηγών της Ferrari για τους στόχους της σεζόν του 2024, βρίσκεται και ο Χάμιλτον προκαλώντας τη δυσανασχέτηση του Σάινθ ο οποίος απορεί γιατί βρίσκεται εκεί ο Βρετανός.Έτσι, επίκεντρο της όλης συζήτησης καταλήγει να είναι η εναντίωση του Σάινθ για την απόφαση αυτή. Ο Moore μιμείται τον Σάινθ και αναφέρει χαρακτηριστικά πως είναι λίγο άβολο για αυτόν, παραπονούμενος πως δεν χρειαζόταν ο Χάμιλτον να βρίσκεται εκεί. Στη συνέχεια αναφέρει πως ο Χάμιλτον είναι μεγάλος, ενώ αυτός είναι νέος με φιλοδοξίες και το καλύτερο(;)... μπορεί να τραγουδήσει προκαλώντας τον Βρετανό να το κάνει και αυτός. Στο σημείο αυτό ο Moore ξεδιπλώνει το ταλέντο του, με τον Χάμιλτον να τραγουδάει το Smooth Operator (τραγούδι που λέει ο Σάινθ στο ράδιο επικοινωνίας όταν προσπερνάει τους αντιπάλους του), κάνοντας το τόσο τέλεια, με τον ίδιο τον Σάινθ να παραδέχεται την ανωτερότητα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και να ψάχνει παρηγοριά στο τηλεφώνημα του Τότο Βολφ, ώστε να αντικαταστήσει αυτός τον Χάμιλτον στη Mercedes.

Δείτε το βίντεο

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Conor Moore (@conor_sketches)

Όσον αφορά τον Λεκλέρ φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα και να του αρέσει η απόφαση της Ferrari να προσθέσει στην ομάδα της τον Χάμιλτον. Άλλωστε, o Moore χρησιμοποίησε τη συμπεριφορά αυτή του Λεκλέρ, αναλογιζόμενος και παλαιότερες δηλώσεις του Μονεγάσκου όταν ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει για το ποιος θα ήταν ο ιδανικότερος συμπαίκτης, με τον ίδιο να κοιτάει με θαυμασμό τον Χάμιλτον, χαιρετίζοντας τον και στη συνέχεια των δηλώσεων του να τον αποθεώνει.

Οι δηλώσεις του Λεκλερ στο παρελθόν

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports)

Όταν ο Conor Moore συνάντησε πιλότους της Formula 1

Ο γνωστός YouTuber είχει την ευκαιρία να φιλοξενηθεί σε αγώνα της Formula 1 το 2022 και συγκεκριμένα στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Moore έκανε τις τέλειες μιμήσεις του στην πίστα, αποθεώθηκε από το κοινό, ενώ κατάφερε να δει και από κοντά τους Φερστάπεν, Ρικάρντο, Ράσελ και όχι μόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση