ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το απαγορευμένο βίντεο της Τζούλιας που τίναξε τη μπάνκα στον... αέρα!

Στο παρελθόν, είχε αποκαλύψει το αστρονομικό ποσό που έβγαλε από το Only Fans σε έναν χρόνο

24news team

Πριν από αρκετά χρόνια, η Τζούλια Αλεξανδράτου πρωταγωνίστησε σε ταινία ερωτικού περιεχομένου, καταφέρνοντας να γίνει viral.

Εκτός αυτού, το μοντέλο που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έγινε κατά πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πλουσιότερη. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Δημήτρης Σειρηνάκης είχε αποκαλύψει το υπέρογκο ποσό που είχε πάρει η Τζούλια Αλεξανδράτου για να γυρίσει το πρώτο της ροζ βίντεο, με τίτλο «Απαγορευμένο».

Όπως είχε αποκαλύψει: 

Είναι αλήθεια πως η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε πληρωθεί με 200.000 ευρώ για το «Απαγορευμένο»; Τελικά ποιο ήταν το ποσό που πήρε;

«Είναι κάπου εκεί το ποσό και τα πάντα κατατεθειμένα στην Εφορία. Όπως και κάθε μας επαγγελματική κίνηση».

Έχεις ξαναδώσει τέτοιο ποσό σε πρωταγωνίστρια σου;

«Ποτέ. Αλλά έπρεπε να γίνει αυτό τότε, γιατί μετά την Τζούλια μάς έμαθε ακόμη και το πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας».

Έχουν έρθει άλλοι αναγνωρίσιμοι για να πρωταγωνιστήσουν σε ταινίες σου;

«Ναι. Και άντρες και γυναίκες. Έχουμε κάνει και δοκιμαστικό σε άντρες πολύ διάσημους, που κατά τα λεγόμενά τους «πήδηξαν όλη την Αθήνα», αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα μόλις άναψαν τα φώτα. Αλλά θα ήταν ανήθικο από τη μεριά μου να βγάλω αυτό το βίντεο, από τη στιγμή που οι ίδιοι δεν το ήθελαν, μόνο και μόνο για να βγάλω λεφτά. Έξαλλου, δεν μ’ ένοιαζαν ποτέ τα λεφτά. Κάνω αυτή τη δουλειά γιατί μ’ αρέσει».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου που διατηρεί λογαριασμό στο Οnly Fans, αποκάλυψε λίγο πριν γίνει μητέρα το αστρονομικό ποσό που κέρδισε από τη συνδρομητική πλατφόρμα. Απαντώντας σε ερώτηση στο Instagram, η Τζούλια δήλωσε: «Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X