ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
27 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Της απαγόρευσαν να ταξιδέψει ήταν «σχεδόν γυμνή»

«Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι μου συνέβη...»

Σε αυτήν την περίπτωση ταιριάζει η γνωστή φράση «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη». Τουρκάλα bodybuilder και μοντέλο έφυγε από τη χώρα της για να επιδείξει, μακριά από συντηρητικές θέσεις, τα αποτελέσματα της στενής ενασχόλησής της με τη γυμναστική, όμως δεν φανταζόταν τι θα συναντούσε.

Γνωστή στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων, η 26χρονη Ντενίζ Σαγιπανάρ μετακόμισε πρόσφατα στο Λος Άντζελες για να προωθήσει την εμπειρία απελευθέρωσης, όπως την αποκαλεί.

Αναδείχθηκε πρώτη γυναίκα στην Τουρκία που ασχολείται επαγγελματικά με το bodybuilding, ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έφυγε από τον τόπο της για να συναντήσει... φρένο στις ΗΠΑ.

Με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη η 26χρονη όταν οι αρχές τής απαγόρευσαν να ταξιδέψει με την πτήση των American Airlines στο Τέξας, με την αιτιολογία ότι η εμφάνισή της ήταν άσεμνη για πτήση.

«Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι μου συνέβη στο αεροδρόμιο του Τέξας», ανάφερε το μοντέλο στους 1 εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram, λέγοντας, παράλληλα, ότι την αποκάλεσαν γυμνή.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Sexy

Viral: Τελευταία Ενημέρωση