ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι έγινε, κουκλίτσες μου; Σας ισοπέδωσε η «χωριάτισσα» (pics)

Τρελό πάρτι στο στο twitter!

Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2 σίγουρα θα μείνει στην ιστορία. Τα 9 επίδοξα top models κλήθηκαν να δείξουν τη σέξι πλευρά τους καθώς μεταμορφώθηκαν σε κομάντο και προσπάθησαν να έχουν την τέλεια λήψη κάνοντας erping μέσα στις λάσπες και αναρρίχηση! Νικήτρια της απαιτητικής δοκιμασίας ήταν φυσικά η Μαρία, ενώ την πόρτα της εξόδου είδαν τρία κορίτσια που είχαν την ίδια βαθμολογία.

Η Κάτια, η Χαρά και η Ασημίνα ήταν οι χειρότερες σε αυτήν τη δοκιμασία και ενώ όλοι περίμεναν μια μαζική αποχώρηση (κάτι που δεν προβλέπουν οι κανόνες του παιχνιδιού) ή έστω μια εκ νέου ψηφοφορία ανάμεσα στις 3 για να αποχωρήσει η χειρότερη, ανακοινώθηκε (όπως σου είχε αποκαλύψει νωρίτερα το TLIFE) πώς δεν θα αποχωρήσει κανένα από τα τρία κορίτσια.

 

Η απόφαση αυτή των κριτών, έκανε φυσικά τα τρία κορίτσια να χαρούν πολύ καθώς τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία… κάτι που δεν συνέβη όμως και με τους χρήστες των social media. Το twitter πήρε «φωτιά» και «ξέσπασε» για τη μεγάλη αυτή ανατροπή και τα σχόλια δεν είχαν τέλος.

Πηγή:tlife

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X