ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τι έγινε bro;»

Το μήνυμα Τσίπρα στο TikTok

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την πλατφόρμα του Tik Tok προκειμένου να στείλει το μήνυμα του προς τους νέους, ενόψει των εκλογών.

Με ένα βιντεάκι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει προς τους νέους και τις νέες, «Oι άλλοι θα πάνε. Οι άλλοι πάντα πάνε» σημειώνει με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «ήρθε η ώρα να αποφασίζουμε εμείς για μας» κλείνει το βίντεο με χαμόγελο ο Αλ. Τσίπρας.

Δείτε το βίντεο

@atsipras #Τσίπρας #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Αλέξης Τσίπρας

Νωρίτερα ο κος Τσίπρας είχε δηλώσει: «Σήμερα είναι μία ημέρα ελπίδας. Οι πολίτες έχουν στα χέρια τους τη δυνατότητα να γίνει πράξη το πλειοψηφικό αίτημα να αλλάξει πορεία η χώρα, να αφήσουμε πίσω μία σκληρή, δύσκολη 4ετια ανισοτήτων, αδικίας αισχροκέρδειας, εργασιακής ανασφάλειας, πλειστηριασμών, αναξιοπρέπειας για τους συνταξιούχους, στοχοποίησης για τους νέους. Να αφήσουν πίσω τους μία Κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουν το δρόμο για μια Κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής δικαιοσύνης για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, μια Κυβέρνηση που θα έχει νέα πρόσωπα κυρίως όμως νέο ήθος και ύφος διακυβέρνησης. Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας»

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X