ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θρίλερ» τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι σε αυτόν τον κολοσσό των 1.000 υπαλλήλων

Έρευνα που διενεργήθηκε έδειξε ότι το 8% των υπαλλήλων της εταιρείας του Σίτι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση το τελευταίο 12μηνο

Μέχρι και e-mail με οδηγίες καλής συμπεριφοράς στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο πάρτι αναγκάστηκε να στείλει ο CEO της Lloyd’s του Λονδίνου, John Neal, αναφέροντας ότι το προσωπικό πρέπει να είναι «ιδιαίτερα προσεκτικό».

Η κίνηση αυτή ακολουθεί τη δέσμευση της εταιρείας τον περασμένο Σεπτέμβριο να μετριάσει την ανδροκρατούμενη κουλτούρα που τη χαρακτηρίζει.

 

Όπως μεταδίδει το BBC μάλιστα, έρευνα που διενεργήθηκε έδειξε ότι το 8% των υπαλλήλων δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση το τελευταίο 12μηνο.

Επίσης, οι γυναίκες υπάλληλοι έχουν έρθει αντιμέτωπες με ακατάλληλα σχόλια και συμπεριφορές, αλλά και σωματικές επιθέσεις από άνδρες συναδέλφους τους. Κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας μάλιστα έχει καταγραφεί υπερβολή κατανάλωση αλκοόλ και απρεπής συμπεριφορά.

Επίσης ένας στους 5 υπαλλήλους υποστηρίζει ότι δεν έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες στη Lloyd’s ανεξαρτήτως φύλου.

Η εταιρεία αναγκάστηκε να λάβει κάποια μέτρα για να δημιουργήσει καλύτερη ατμόσφαιρα στους χώρους εργασίας. Εβαλε επιγραφές στις τουαλέτες των παμπ που βρίσκονται κοντά στην εταιρεία στο Σίτι του Λονδίνου με τις οποίες παροτρύνει το προσωπικό της να καταγγέλλει περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν πέσει στην αντίληψή τους.

Σύμφωνα με τους Financial Times, μια άλλη εταιρεία, η λογιστική φίρμα BDO το πάει ένα βήμα παραπέρα καθώς θα επιστρατεύσει νηφάλιους υπαλλήλους για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι της που θα επιβλέπουν αν όλα κυλούν ομαλά και που θα εξασφαλίζουν την ασφαλή επιστροφή των εργαζομένων στα σπίτια τους!

Πηγή: newsmoney 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X