ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει να εγκαταλείψει την έγκυο σύζυγο για να κάνει «άγριο έρωτα» με άγνωστες

Η εξομολόγηση που προκάλεσε οργή στα social media

Την οργή των χρηστών του διαδικτύου προκάλεσε η εξομολόγηση ενός άνδρα, που αποκάλυψε ότι απατάει την έγκυο σύζυγό του και όχι μόνο δεν σκέφτεται να σταματήσει, αλλά και να την εγκαταλείψει, ώστε να κάνει παθιασμένο σεξ με άγνωστες.

Ο άνδρας που είναι περίπου 20 ετών είναι παντρεμένος εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ έχει έναν τρίχρονο γιο. Τον Σεπτέμβριο περιμένει το δεύτερο παιδί του και σύμφωνα με όσα έγραψε σε ανάρτηση στο Reddit, πρόσφατα έκανε σχέση με μια μεγαλύτερη συνάδελφο.

«Έχω πάει με παραπάνω από 40 γυναίκες, αλλά με αυτή έκανα το καλύτερο σεξ στη ζωή μου»

«Μια συνάδελφος που έχει περάσει τα 30 έτη, με πλησίασε και της έδωσα μια ευκαιρία. Έχω πάει με παραπάνω από 40 γυναίκες, αλλά με αυτή έκανα το καλύτερο σεξ στη ζωή μου», έγραψε στην ανάρτηση σύμφωνα με τη Mirror.

«Θέλει συνέχεια να δοκιμάζουμε περίεργα πράγματα, σε αντίθεση με τη γυναίκα μου, που είναι ξενέρωτη. Σκέφτομαι σοβαρά να την εγκαταλείψω για να συνάπτω περιστασιακές σχέσεις με στόχο το άγριο σεξ. Μάλλον, έκανα λάθος που νοικοκυρεύτηκα νωρίς», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι αδιαφορεί για τα αισθήματα της συζύγου και ότι δεν πιστεύει πως θα την πληγώσει η στάση του, επειδή εκείνη είναι «χαλαρός άνθρωπος». «Πιστεύω θα το αντέξει», έγραψε στην ανάρτηση.

Πολλοί χρήστες λοιπόν της πλατφόρμας, τον επέκριναν έντονα και τόνισαν πως πρέπει να χωρίσει, αλλά «για να σώσει την οικογένεια από τον εαυτό του», ενώ τον χαρακτήρισαν «καταδικασμένο στη δυστυχία».

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση