ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τεράστια γκάφα! Θρηνούσαν τη μητέρα τους – Είδαν άλλη γυναίκα στο φέρετρο

Ελλάδα: «Καθώς ανοίγει το γραφείο τελετών το φέρετρο βρισκόμαστε σε ένα μακάβριο θέαμα»

Μία άλλη νεκρή γυναίκα ανακάλυψαν ότι θρηνούσαν συγγενείς γυναίκας στα Μποντέικα Αχαΐας το περασμένο Σάββατο, όταν άνοιξαν το φέρετρο.

Μιλώντας στο Mega, η κόρη μιας 79χρονη γυναίκας με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό ανέφερε πώς η μητέρα της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και κατέληξε.

Η οικογένεια κάλεσε το γραφείο τελετών για να τακτοποιήσει όλα τα θέματα, ανέφερε ακόμη και πρόσθεσε ότι «δεν ήθελε να πάει κάποιος από εμάς στο νεκροτομείο».

Όταν όμως το γραφείο τελετών μετέφερε το φέρετρο στο σπίτι της εκλιπούσας, συγγενείς και γνωστοί που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί ανακάλυψαν ότι μέσα βρισκόταν μια άλλη ηλικιωμένη γυναίκα.

«Καθώς ανοίγει το γραφείο τελετών το φέρετρο βρισκόμαστε σε ένα μακάβριο θέαμα, δεν ήταν η μητέρα μας. Και παθαίνουμε το σοκ», ανέφερε η κόρη της 79χρονης.

«Είπαμε στο γραφείο τελετών δεν είναι η μητέρα μας αυτή, κλείστε το φέρετρο, δεν ξέρω τι θα κάνετε, να μας φέρετε τη μητέρα μας», λέει η κόρη της εκλιπούσας.

Το γραφείο τελετών επικοινώνησε με το νοσοκομείο του Ρίου και, σύμφωνα με την οικογένεια, το λάθος έγινε όταν μπερδεύτηκαν οι δύο σοροί λόγω συνωνυμίας στο νεκροτομείο.

«Όντως το γραφείο τελετών ειδοποίησε το Ρίο και είπαν ότι υπάρχει και άλλη Δημητροπούλου στο νεκροτομείο και έκαναν λάθος το όνομα. Η μητέρα μου ήταν Βασιλική και μας έστειλαν Νίκη», λέει η κόρη 79χρονης. Τελικά η οικογένεια βρέθηκε στο νεκροτομείο μετά από τη μεγάλη αναστάτωση που πέρασε και αναγνώρισε τη σορό.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση