ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τέρας του Λοχ Νες»: Στο φως νέες φωτογραφίες (vid)

Εικάζεται ότι απεικονίζουν το μυθικό πλάσμα (vid)

Το τέρας του Λοχ Νες αποτελεί εδώ και δεκαετίες ένα μυστήριο που ταλανίζει αρκετούς ειδικούς αλλά και ανθρώπους που αναζητούν πληροφορίες για το κάθε τι που μας πλαισιώνει. Αυτή τη φορά νέες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φαίνεται να απεικονίζουν το μυθικό αυτό πλάσμα.

Στα μυστηριώδη νερά της λίμνης Λοχ Νες, ο θρύλος του αινιγματικού πλάσματος που είναι γνωστό ως Νέσι συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τη φαντασία τόσο των ντόπιων όσο και των τουριστών. Πρόσφατα, εν μέσω μιας σειράς υποτιθέμενων εμφανίσεων της «Νέσι», ένας Σκωτσέζος φωτογράφος ισχυρίζεται ότι κατέγραψε αυτό που θα μπορούσε να είναι η πιο πειστική απόδειξη για το μυθικό τέρας του Λοχ Νες.

Σύμφωνα με το The Loch Ness Centre, ένα ίδρυμα αφιερωμένο στην αποκάλυψη της αλήθειας πίσω από τον πιο διάσημο κάτοικο του Λοχ Νες, αυτή η νέα παρατήρηση χαιρετίζεται ως η πιο σαφής απόδειξη της ύπαρξης της «Νέσι».

 

Η συνάντηση έλαβε χώρα στις 8 Οκτωβρίου, γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν ο John Howie ανέφερε ότι έγινε μάρτυρας μιας φιγούρας που έμοιαζε με τη «Νέσι», η οποία διέσχιζε τα νερά του Loch Ness. Αν και το πλάσμα εξαφανίστηκε κάτω από την επιφάνεια λίγο αργότερα, ο Howie κατάφερε να τραβήξει αρκετές φωτογραφίες.

Μία από αυτές τις φωτογραφίες, αν και κάπως θολή, προσφέρει μια γεύση της μυστηριώδους φιγούρας. Δείχνει αυτό που φαίνεται να είναι μια «καμπούρα» και ένα φιδίσιο «κεφάλι» που αναδύεται από το νερό, αφήνοντας τους παρατηρητές να αναρωτιούνται αν μπορεί να είναι όντως το μυθικό αυτό πλάσμα.

Αν και η αυθεντικότητα αυτής της παρατήρησης δεν έχει ακόμη επαληθευτεί, οι εκπρόσωποι του Κέντρου του Λοχ Νες τονίζουν τον ενθουσιασμό τους για τέτοιου είδους συναντήσεις με τη Νέσι.

 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση