ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικά το «μέγεθος» μετράει;

Ας το ξεκαθαρίσουμε μία για πάντα

must.com.cy

Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε ένα μύθο, πλασμένο από τα ηλεκτρονικά, κοινωνικά και πολιτισμικά μέσα, που ταλαιπωρεί όλους τους άνδρες – και αναπόφευκτα και τις γυναίκες, στις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις. Ένας μύθος που μπορεί να αποβεί «μοιραίος» στην ψυχολογία και στην σεξουαλική απόδοση αν εφαρμοστεί στην ουσία του.

Τόση πολλή πληροφορία μαζεμένη, πρώτη φορά σε ένα σεξουαλικής φύσεως θέμα, καθώς όπως όλοι ξέρουμε, κατά γενική ομολογία, οι κουλτούρες μας δύσκολα ανοίγονται στις απόψεις τους περί του σεξ και των ερωτογενών ζωνών, αλλά αυτό είναι μια ιστορία για άλλη φορά.

Τελικά το μέγεθος μετράει;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αποδεχόμενοι το γεγονός ότι όπως και στη ψυχολογία, έτσι και στην βιολογία ο άνθρωπος αποτελεί ον μοναδικό, με πολλά ταυτόσημα χαρακτηριστικά ανάμεσα στα «κοινά» φύλα (μιλούμε πάντα για τα 2 γενετικά προκαθορισμένα άρρεν και θήλυ), αλλά και με άλλα τόσα διαφορετικά.

Οι έρευνες λοιπόν, αποδεικνύουν ότι ο μέσος όρος, μεγέθους του πέους (στην λευκή φυλή) κυμαίνεται από τα 11 – 17 εκ. – με την επιστήμη να ορίζει ότι τα μεγέθη κάτω από 7 εκ. μπορεί να θεωρούνται παθολογικά (λόγω του ότι το κολπικό μέγεθος ορίζει σαν μέσο όρο τα 7 εκ.).

Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτού του άρθρου, είναι το επόμενο, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΙΣΔΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ.

Δείτε την συνέχεια στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση