ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα ροζ βίντεο που προκάλεσαν σάλο το 2020

Ποιοι πρωταγωνίστησαν

24news team

Γλυκόπικρη γεύση άφησε το 2020 σε αρκετούς από εμάς, πόσο μάλλον στους πρωταγωνιστές των ροζ βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σάλο.

Η Ιωάννα Τούνη, έγινε το πρόσωπο των ημερών, όταν για κακή της τύχη πρώην σύντροφός της δημοσιοποίησε τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο. Το περιστατικό είχε συμβεί 3 χρόνια πριν, όμως είδε το φως της δημοσιότητας το 2020, με την πρώην παίκτρια του «Μy style rocks» να βρίσκεται σε πολύ άβολη θέση. 

Λίγο μετά το συμβάν, η ίδια ανέβασε ένα εξομολογητικό βίντεο στο κανάλι της στο Youtube:

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα... Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και "αναγκάζομαι" να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου...»

Η Χριστίνα Ορφανίδου παίκτρια του «Big Brother», πέρασε δύσκολες στιγμές όταν ο επι χρόνια σύντροφός της την εκδικήθηκε, δημοσιοποιώντας προσωπικές τους στιγμές.

Η παίκτρια του ριάλιτι, λύγισε και μίλησε για το περιστατικό στο Big Brother, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα:

«Ανακάλυψα πως ο σύντροφός μου είχε παράνομες δραστηριότητες. Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη αλλά δεν έγινε κι έτσι αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να χωρίσουμε. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές προσωπικές στιγμές στα αρχεία μας.

Πρέπει να τα κρατάμε ιδιωτικά. Όταν μετά από έξι μήνες που γνώρισα έναν άλλο άνθρωπο, με τον οποίο είχαμε κι ένα ατύχημα, η προηγουμένη μου σχέση για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο Internet προσωπικές μας στιγμές. το μετέδιδε από κινητό σε κινητό. Με ξεφτίλισε, αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη, έχασα πολλά κιλά, μου χάλασε την καινούργια μου σχέση και πολλές φορές βίωσα bullying από εκείνους που είχαν δει βίντεο και φωτογραφίες. Από το 2018 αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση.Δεν ενημέρωσα τους γονείς μου, κινήθηκα νομικά, υπάρχει μήνυση εναντίον του αλλά συνέχιζε να το κάνει.»

 

Ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή πρώην παίκτη τηλεριάλιτι ανέβηκε πριν από λίγο σε μεγάλη ιστοσελίδα «ακατάλληλη δια ανηλίκους». Πρωταγωνιστής, ο Φίλιππος Αρβανίτης, παίκτης του «Power of Love2», που στο επίμαχο video εμφανιζόταν με μια νεαρή μελαχρινή ενδεδυμένη με τα απολύτως απαραίτητα.  Ο ίδιος δεν τοποθετήθηκε ποτέ για το εν λόγω θέμα.

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του «Master Chef», βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Στο επίμαχο βίντεο διάρκειας δυο λεπτών και 35 δευτερολέπτων, η πρώην παίκτρια του Master Chef δεν έχει παρτενέρ και βιντεοσκοπεί τον εαυτό της στο σαλόνι, ενώ είναι μόνη της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X