ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σταμάτησαν να κοιμούνται μαζί και το... κάνουν καλύτερα

«Είναι σαν την πρώτη νύχτα του γάμου»

Ένα παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησε να κοιμάται σε ξεχωριστά κρεβάτια και έκτοτε υποστηρίζει ότι κάνει το «καλύτερο σεξ», με τους ίδιους να αναφέρουν ότι κάθε φορά είναι «σαν να βιώνουν την πρώτη νύχτα του γάμου».

Η 36χρονη Miriam Ezagui και ο 35χρονος Aron που είναι Ορθόδοξοι Εβραίοι αναφέρουν ότι ξεκίνησαν αυτή την πρακτική, με αφορμή μια παράδοση της θρησκείας τους, όπως αναφέρει η nypost.com. Συγκεκριμένα, ο θρησκευτικός νόμος Niddah απαγορεύει τη σεξουαλική επαφή τόσο κατά την έμμηνο ρήση, όσο και εφτά ημέρες μετά.

Αρχικά λοιπόν, το ζευγάρι σταμάτησε τις σεξουαλικές επαφές για δύο εβδομάδες, ενώ στη συνέχεια αποφάσισαν να κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια, ώστε να μην μπουν σε κάποιο «πειρασμό». Παρόλα αυτά, τότε διαπίστωσαν ότι κάθε φορά που έκαναν σεξ, όχι μόνο είχαν περισσότερη όρεξη, αλλά και πως το απολάμβαναν καλύτερα.

«Κατά τη διάρκεια του Niddah, δεν μπορούμε να έχουμε σωματική επαφή με κανέναν τρόπο, επομένως τα προβλήματα που έχουμε δεν μπορούν να λυθούν με ένα φιλί», είπε χαρακτηριστικά η 36χρονη, προσθέτοντας ότι «πρέπει να δουλέψεις τα προβλήματα με λέξεις σε βαθύτερο επίπεδο και σίγουρα είναι κάτι που εμπλουτίζει τη σχέση».

Επίσης, το ζευγάρι ανέφερε πως το γεγονός ότι κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια, βοηθάει το καθημερινό τους πρόγραμμα, αφού η Miriam είναι μαία και ο Aron νοσοκόμος που κάνει συχνά νυχτερινές βάρδιες.

Έκτοτε, αναφέρουν ότι η σεξουαλική ζωή τους έχει βελτιωθεί αισθητά, ενώ σε επικριτικά σχόλια που δέχονται, με αφορμή πως ξεκίνησαν τη συγκεκριμένη πρακτική λόγω της θρησκείας, αναφέρουν πως «ο τρόπος με τον οποίο ο Ιουδαϊσμός βλέπει τη συνουσία είναι θετικό για ένα ζευγάρι. Όταν μπορείτε να είστε μαζί, θα πρέπει να περνάτε καλά, ανεξάρτητα από το αν επιθυμείται να κάνετε παιδί ή απλώς να ευχαριστηθείτε τη σωματική επαφή».

ΠΗΓΗ: in.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X