ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σταμάτα να με φλερτάρεις», έγραψε ο Έλον Μασκ στην Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ

Η απίστευτη απάντηση

Πρωτοφανή μηνύματα αντάλλαξε στο Twitter την Παρασκευή, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, ο οποίος είπε στη βουλευτή Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ να «σταματήσει να φλερτάρει» μαζί του, ενώ νωρίτερα εκείνη επέκρινε έναν «εγωμανή δισεκατομμυριούχο», χωρίς να τον κατονομάσει.

H Oκάσιο-Κορτάζ σχολίασε σε ανάρτησή της:

«Έχω κουραστεί από το συλλογικό άγχος για τις εκρήξεις εγκλημάτων μίσους που συμβαίνουν επειδή κάποιος εγωμανής δισεκατομμυριούχος ελέγχει μονομερώς μία τεράστια πλατφόρμα επικοινωνίας και διαστρεβλώνει τη λειτουργία της επειδή ο Τάκερ Κάρλσον ή ο Πίτερ Θιλ τον έβγαλαν για δείπνο και τον έκαναν να νιώσει ξεχωριστός», έγραψε η πολιτικός του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Μασκ, του οποίου η προσφορά εξαγοράς έγινε δεκτή από το Twitter αυτή την εβδομάδα, απάντησε στη συνέχεια: «Σταμάτα να μου την πέφτεις, είμαι πραγματικά ντροπαλός».

Από την πλευρά της, η βουλευτής έγραψε σε tweet, που έχει πλέον διαγραφεί, ότι αναφερόταν σε έναν άλλο δισεκατομμυριούχο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ. «Μιλούσα για τον Ζάκερμπεργκ αλλά εντάξει», σχολίασε.

Ούτε ο Μασκ, ούτε ο Ζάκερμπεργκ απάντησαν στο διαγραμμένο πλέον tweet. Σε νεότερο σχόλιό της, η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ παρέθεσε ολόκληρη τη συνομιλία της με τον Έλον Μασκ, σχολιάζοντας: «Όπως είπα, προβλήματα εγωισμού».

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση