ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα δικαστήρια κροισός με πρώην - Συμφωνία μέχρι και για τη... συχνότητα του σεξ

Είχαν κάνει και συμφωνία να μην πάρει πάνω από 5 κιλά

Μια σοσιαλιτέ από τα Χάμπτονς, η οποία πέρασε βδομάδες δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό, λέγεται ότι αιφνιδιάστηκε τον Δεκέμβριο, όταν ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της, έκανε αίτηση διαζυγίου, έπειτα από 18 χρόνια.

Οι δύο τους εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για την πρώτη τους ακρόαση την περασμένη εβδομάδα. Η 49χρονη Αλεξ Κουτσίνσκι (Alex Kuczynski), που είναι η κόρη του πρώην προέδρου του Περού, Πέδρο Πάμπλο Κουτσίνσκι, έλαβε τα έγγραφα διαζυγίου από τον 73χρονο Τσαρλς Στίβενσον Τζούνιορ (Charles Stevenson Jr), έξι ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του περασμένου έτους, σύμφωνα με το New York Post.

Ο Στίβενσον, ένας επενδυτής και φιλάνθρωπος, παράτησε την Αλεξ για μία οικογενειακή τους φίλη. Ένας από τους φίλους της Αλεξ είπε στη New York Post, ότι «η Αλεξ είναι τόσο απίστευτα πληγωμένη» και ότι «κανείς δεν ξέρει γιατί θέλει να την ξεφορτωθεί τόσο γρήγορα».
Ο Στίβενσον ήταν παντρεμένος με την Αλεξ για 18 χρόνια και πηγές κοντά τους ισχυρίζονται ότι ο δισεκατομμυριούχος, απαιτούσε ορισμένες προϋποθέσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του γάμου τους.

Η Post ανέφερε ότι ο Στίβενσον ζήτησε από την Αλεξ να δεσμευτεί να κάνει σεξ μαζί του τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, απαιτούσε να μην πάρει περισσότερα από πέντε κιλά κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Οι εκπρόσωποι των Αλεξ και Στίβενσον αρνήθηκαν αυτούς τους ισχυρισμούς.

Λίγους μήνες μετά τη λήψη των εγγράφων διαζυγίου, η Άλεξ, η οποία είναι κριτικός βιβλίων στους New York Times, βγήκε θετική στον COVID-19 και παρέμεινε σε καραντίνα με τα παιδιά τους στο Αϊντάχο. Στο μεταξύ, ο Στίβενσον, λέγεται ότι περνούσε χαλαρές στιγμές σε ένα οικολογικό καταφύγιο που κατέχει στο Αϊντάχο με τη νέα του κοπέλα.

Ο δικηγόρος της Αλεξ, Στίβεν Σίλπε, χαρακτήρισε το προγαμιαίο συμβόλαιο «φρικτό» και «μια ασυνήθιστη συμφωνία την οποία θέλουμε να αφήσουμε στην άκρη». Ο Σίλπε δήλωσε επίσης, ότι η διαδικασία διαζυγίου ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα σε ένα δικαστήριο στο Central Islip.

Ο Σίλπε δήλωσε στην Post ότι όταν και τα δύο μέρη έφτασαν στην ακρόαση, ο Στίβενσον, ο οποίος κατέχει πολλά ακίνητα, συμπεριλαμβανομένων διαμερισμάτων στην 740 Park Avenue στο Μανχάταν, είπε ψέματα στους δικαστικούς υπαλλήλους σχετικά με το πού είχε περάσει την περίοδο της καραντίνας.

Ο Στίβενσον ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε καραντίνα στη Νέα Υόρκη, αλλά η Άλεξ αποκάλυψε την αλήθεια στους αξιωματικούς, κάνοντας τον να παραδεχτεί που βρισκόταν στην πραγματικότητα.

«Έτσι ξεκινήσαμε την υπόθεση», είπε ο Σλίπε, ο οποίος δήλωσε στην Post ότι η συμφωνία δεν καλύπτει την υποστήριξη παιδιών για τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 11 και 12 ετών.

Ο Στίβενσον, ο οποίος εργάστηκε ως διαχειριστής του Ιδρύματος John Simon Guggenheim από το 1994-2019, παντρεύτηκε τρεις φορές πριν από το γάμο του με την Αλεξ. Οι προηγούμενοι γάμοι του κατέληξαν σε διαζύγιο και ο Στίβενσον έχει άλλα έξι παιδιά από αυτούς τους γάμους. Είναι ιδιοκτήτης του Middle Fork Lodge στην περιοχή Frank Church - River No Return Wilderness Area στο Αϊντάχο.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς έφερε την κατάθεση διαζυγίου, ο φίλος της 49χρονης, είπε στην Post ότι ο Στίβενσον είχε απογοητευτεί με την Αλεξ, προσπαθώντας να καθαρίσει το όνομα του πατέρα της στο Περού.

Ο πατέρας της, Πέδρο Πάμπλο Κουτσίνσκι, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Περού μεταξύ του 2016 και του 2018, βρίσκεται υπό έρευνα για διαφθορά. Ο Κουτσίνσκι κατηγορήθηκε ότι είπε ψέματα για το αν έλαβε μίζες από την βραζιλιάνικη κατασκευαστική εταιρεία Odebrecht, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν διαδικασίες από το Κογκρέσο για την καθαίρεσή του. Ωστόσο, δεν συμπληρώθηκαν οι απαιτούμενες ψήφοι.

Τα σκάνδαλα συνεχίστηκαν με αποκορύφωμα την αποκάλυψη βίντεο με φερόμενες εικόνες στις οποίες ο πρόεδρος εξαγόραζε ψήφους, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Κουτσίνσκι να παραιτηθεί στις 21 Μαρτίου 2018. Τον διαδέχθηκε στην προεδρία ο Πρώτος Αντιπρόεδρος, Μαρτίν Βισκάρα.

Πηγή: iefimerida.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X