ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε ερωτικές περιπτύξεις με αρχιτέκτονα «συνελήφθη» σύζυγος γνωστού εφοπλιστή

Τα «νυχτοπερπατήματα» του παράνομου ζευγαριού

Οι απιστίες μεταξύ ζευγαριών της κοσμικής Αθήνας, όταν φυσικά γίνονται γνωστές με τον Α ή Β τρόπο, αποτελούν ένα από τα αγαπημένα θέματα των θαμώνων της πλατείας Κολωνακίου. Αυτή την περίοδο στο επίκεντρο είχε μπει η παράνομη σχέση της συζύγου γνωστού εφοπλιστή.

Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Espresso», γνωστή επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα με αξεσουάρ μόδας στο κέντρο της πρωτεύουσας έκανε τσακωτό τον αρχιτέκτονα άντρα της με άσπονδη φίλη της, η οποία έχει παντρευτεί τον εφοπλιστή. Η απατημένη σύζυγος είχε υποψίες εδώ και καιρό για τα «νυχτοπερπατήματα» του άντρα της. Έτσι αποφάσισε να προσλάβει ντετέκτιβ και να τοποθετηθεί «κοριός» στο κινητό του ανθρώπου με τον οποίο είχε παντρευτεί.

Τα όσα άκουσε την εξόργισαν, αλλά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Όταν το παράνομο ζευγάρι έκλεισε ανυποψίαστο το επόμενο ραντεβού, η επιχειρηματίας σημείωσε τον τόπο συνάντησης. Τους άφησε να βρεθούν μόνοι τους και τους έκανε «τσακωτούς». Το επόμενο βήμα της ήταν να πάρει τηλέφωνο τον εφοπλιστή και να τον ενημέρωσε για τα καθέκαστα.

Η σύζυγος μέσω δικηγόρου διεμήνυσε στον άντρα της ότι ζητάει διαζύγιο. Η γυναίκα της παράνομης σχέσης, της οποίας το κατάστημα γειτονεύει με αυτό της απατημένης συζύγου, προτίμησε να μην γυρίσει στο σπίτι και επέλεξε τη σιγουριά που της προσέφερε η φιλοξενία ενός προσώπου της τηλεόρασης.

Και η ζωή συνεχίζεται…

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X