ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάσα Μπάστα: Το εξωφρενικό ποσό που πήρε για ένα εξώφυλλο

Για όλα μίλησε η Σάσα Μπάστα στο «MEGA Καλημέρα». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα 5,5 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη, στις πλαστικές επεμβάσεις και στο εξώφυλλο των 22.000 ευρώ.

«Όταν είχα πάει στη «Φάρμα», η κόρη μου έλεγε ότι είμαι σε ένα “κουτί με τα ζωάκια”. Άκουσα ότι είχα παρένθετη μητέρα, ότι είναι ντροπή μου, που δεν πήρα 20 κιλά. Πήρα 5,5 κιλά στην εγκυμοσύνη», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα και συνέχισε:

«Ακούς συχνά ότι χωρίζω, το έχω συνηθίσει και πριν παντρευτώ άκουγα ότι παντρεύομαι. Στον άνδρα μου δεν αρέσει η δημοσιότητα, εγώ ξέρω το παιχνίδι πως είναι και μπορώ να το φέρω στα μέτρα, απλά δεν θέλω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_)

Για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη ανέφερε: «Ο Θέμος λείπει πολύ, με στήριζε και πίσω από τις κάμερες, υπήρχε μια οικογένεια από πίσω».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις και για τα ακριβοπληρωμένα εξώφυλλα που έχει κάνει: «Αν μιλάω για τις πλαστικές μου; Όχι, έτσι γεννήθηκα με τσίμπησε μέλισσα. Για το πιο ακριβοπληρωμένο μου εξώφυλλο πήρα 22.000 ευρώ, το είδε στο Χονγκ Κονγκ ο πατέρας μου. Επαφές με τον πατέρα μου είχα για τα τυπικά. Πέθανε και το έμαθα δύο μήνες μετά. Με πήραν για να πληρώσω τα διαδικαστικά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_)

Τέλος, για την πίστη της στον Θεό σημείωσε: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό! Η κόρη μου είναι σχεδόν κάθε Κυριακή στην εκκλησία .Όταν γέννησα είπα «Θεέ μου να μην πονέσω» και γέννησα σε 10 λεπτά».

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση