ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάσα Μπάστα: «Έχω πάρει 22.000 ευρώ για ένα γυμνό εξώφυλλο» (vid)

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό για εξώφυλλο περιοδικού, το οποίο έλαβε στο παρελθόν

«Έχω πάρει 22.000 ευρώ για ένα γυμνό εξώφυλλο. Η μαμά μου είναι κέρβερος και δεν με άφηνε να χαλάω τα χρήματά μου σε τσάντες, παπούτσια και ρούχα. Έτσι έκανα καλό κομπόδεμα», αποκάλυψε η Σάσα Μπάστα, μιλώντας σήμερα, στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Έπειτα, αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της, τονίζοντας ότι δεν της κάνει σκηνές ζήλιας. «Ο σύζυγός μου δεν με ζηλεύει. Ίσα-ίσα του αρέσει που με κοιτάνε και με θαυμάζουν».

Σχετικά με την επαγγελματική της καριέρα, δήλωσε: «Απευθύνομαι σε ένα συγκεκριμένο κοινό και δεν είπα ποτέ ότι είμαι φωνάρα. Κατατάσσω τον εαυτό μου στις διασκεδάστριες».

«Αν πήγαινα σε παιχνίδι επιβίωσης, δεν θα άντεχα ούτε μήνα, γιατί είμαι 48 κιλά», υποστήριξε η διάσημη τραγουδίστρια, αντιλαμβανόμενη τις σωματικές της ικανότητες.

Εν συνεχεία, σχολίασε το «The Bachelor», εκφράζοντας ανοιχτά την γνώμη της: «Το Bachelor είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, γιατί προσβάλλει το γυναικείο φύλο. Ο Αλέξης Παππάς είναι πιο μοντελέ από τον Παναγιώτη Βασιλάκο».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X