ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος! Σχολική φύλακας χαϊδευόταν και τραβούσε πρόστυχο βίντεο

Η γυναίκα ουρούσε και έλεγε βρώμικες λέξεις

Σοκαριστικό είναι ένα βίντεο με σχολική φύλακα να «γυρνάει» πρόστυχο βίντεο ενώ εργαζόταν σε σχολείο στη Φλόριντα... Η γυναίκα αφότου ανακαλύφθηκε το βίντεο απολύθηκε ενώ προκλήθηκε σάλος με την αποκάλυψη της είδησης.

Η σχολική φύλακας, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μπήκε σε τουαλέτα της σχολικής Ακαδημίας Imagine Kissimmee Charter που εργαζόταν και άρχισε να βγάζει ένα τρομερά πρόστυχο βίντεο με πρωταγωνίστρια τον εαυτό της.

Στο βίντεο η γυναίκα είναι ολόγυμνη, χαϊδεύεται σεξουαλικά σε διάφορα σημεία του σώματος της, ουρεί και μιλάει βρώμικα στον αποδέκτη του βίντεο, που σύμφωνα με την ίδια είναι ο σύζυγος της.

Το βίντεο μαζί με γυμνές φωτογραφίες της εντοπίστηκαν στο κινητό της τηλέφωνο από την αστυνομία όταν ξεκίνησε έρευνα για ένα εσωτερικό θέμα ανάμεσα σε εκείνη και το σύζυγο της.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι το ερασιτεχνικό σεξουαλικό βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού της διαλείμματος και ήταν κλειδωμένη στην τουαλέτα ώστε να μην μπορεί να μπει κανείς.

Ωστόσο, η αστυνομία βρήκε τρομερά ανάρμοστη την συμπεριφορά της καθώς στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν πάνω από 770 μαθητές από το νηπιαγωγείο μέχρι και την όγδοη τάξη.

Η γυναίκα είπε ότι δεν συνειδητοποίησε ότι παραβίαζε πολιτικές και «ανησυχούσε περισσότερο για το ότι θα επέστρεφε στο σπίτι» - ισχυριζόμενη ότι «εξαναγκάστηκε από το σύζυγό της», ο οποίος απαίτησε πρόστυχα βίντεο και εικόνες από εκείνη. Μάλιστα υποστήριξε ότι αυτό συνέβαινε χρόνια

Η ίδια δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και ξέρει ότι ήταν λάθος αλλά δεν πίστευε ότι έπρεπε να απολυθεί.

«Η αποστολή του υλικού δεν επηρέασε την ικανότητα να εκτελώ τη δουλειά μου και είναι επιτακτικό να σημειώσω ότι κανείς δεν τραυματίστηκε εξαιτίας των ενεργειών μου», γράφει σε υπόμνημα στον αναπληρωτή επικεφαλής του τμήματος.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X